Κεχριές: Επεισόδιο Χαρδαλιά με πολίτη
Πήγε να πηδήξει έξω από το αμάξι του, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει, ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Με την οργή ενός πολίτη βρέθηκε αντιμέτωπος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος βρέθηκε στις Κεχριές Κορινθίας για τον συντονισμό της κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή.
Καθώς έκανε επιθεώρηση στην περιοχή, μαζί με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, πολίτες άρχισαν να διαμαρτύρονται και να ζητάνε «ένα ακόμα αεροπλάνο».
Τότε, ο κ. Χαρδαλιάς βγήκε από το αυτοκίνητό του και είπε με έντονο ύφος «αυτή τη στιγμή η διαχείριση γίνεται όπως πρέπει από το κέντρο», ενώ στη συνέχεια ξαναμπήκε στο όχημα.
Τότε ένας πολίτης πλησίασε το όχημα το οποίο ξεκινούσε και χτυπώντας τα παράθυρά του φώναζε: «αίσχος, αίσχος στους περιφεριακούς!»
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν αντέδρασε ψύχραιμα και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει για να του ζητήσει τον λόγο.
Δείτε το στιγμιότυπο:
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου


