Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξώδικα από Γεροβασίλη σε Γεωργιάδη και Κύρτσο

Εξώδικα από Γεροβασίλη σε Γεωργιάδη και Κύρτσο

Εξώδικο προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κύρτσο και τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη επέδωσε η Όλγα Γεροβασίλη κάνοντας λόγο για «τις συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος μου»

Εξώδικο προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κύρτσο και τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη επέδωσε η Όλγα Γεροβασίλη κάνοντας λόγο για «τις συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος μου».

Διαγραφή αναρτήσεων

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζητάει την ανάκληση των δηλώσεων και την διαγραφή αναρτήσεων από τα social media  και το διαδίκτυο διαμηνύοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει σε κατάθεση μηνύσεων και αγωγών.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα απαντήσει στην Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα της βουλής το απόγευμα.

Υπερασπίζομαι τ’ όνομά μου

«Υπερασπίζομαι το όνομά μου και επιθυμώ την απόδοση δικαιοσύνης για τα θύματα, ούτε δικάζω ούτε κατονομάζω. Μηνύω όσους φέρονται να συνομιλούν. Θα το πάω μέχρι τέλους» ανέφερε σε δηλώσεις της στο Open η κα Γεροβασίλη.

Σε ερώτημα γιατί δεν υπάρχει μήνυση κατά του κ. Ματθαιόπουλου ονομαστικά η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ  διευκρίνισε:

1. Η μήνυσή μου την οποία έχω κοινοποιήσει δημοσίως, περιέχει αφ ενός μήνυση προς την εφημερίδα Καθημερινή, όχι για την αναπαραγωγή ηχητικού ντοκουμέντου αλλά για την υιοθέτηση του περιεχομένου του (στο δημοσίευμα της Κυριακής) αναφορικά με το πρόσωπό μου. Η εφημερίδα προσπέρασε τα όσα υπαγορεύει η δημοσιογραφική δεοντολογία. Δε φιλοξενεί παράλληλα και τη δική μου άποψη.

2. Στο άλλο σκέλος της μήνυσης, όπου εγκαλείται κάθε υπεύθυνος, υπάρχει παράγραφος όπου, μεταξύ άλλων, λέει ότι εγκαλώ τους δύο φερόμενους να συνομιλούν στην επίμαχη συνομιλία η όποια δημοσιεύεται στην Καθημερινή της Κυριακής. Πρόκειται λοιπόν για απόσπασμα (μίας παράνομης) ηχογράφησης στην οποία δε γνωρίζω ποιοι συνομιλούν δε γνωρίζω ποιοι άλλοι παρευρίσκονται δε γνωρίζω τι έχει ειπωθεί συνολικά. Δεν γνωρίζω και δεν πρέπει να γνωρίζω διότι αυτό είναι ένα προϊόν υποκλοπής και όπως ξέρετε επισύρει ποινικές ευθύνες για όποιον το χρησιμοποιεί. Άρα εγώ δε μπορεί να είμαι αυτή!

Έκανα τις νομικά δέουσες κινήσεις

Όλα τα ανωτέρω εμπίπτουν στο πεδίο της αρμοδιότητας της Δικαιοσύνης. Από την πλευρά μου έχω προβεί άμεσα σε όλες τις νομικά δέουσες και ουσιαστικές κινήσεις ώστε και να διευκολύνω και το έργο της Δικαιοσύνης αλλά και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Ούτε δικάζω ούτε κατονομάζω. Μηνύω όλους όσους φέρονται να συνομιλούν. Καταφέρομαι εναντίον όλων όσων προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου, την υπόληψή μου, την πολιτική μου πορεία και τη ζωή μου. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν έχω λόγους να είμαι διακριτική απέναντι σε κανέναν! Και δεν πρόκειται να είμαι διακριτική απέναντι σε κανέναν που με προσβάλλει.

Τυμβωρυχία

Η ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας βεβαίως, παρά τη δημόσια παρουσία μου, παρά τις δημοσιοποιημένες νομικές κινήσεις που έχω κάνει επιμένει να προσπαθεί να με σπιλώσει με πρόσφατο παράδειγμα βουλευτή της χθες βράδυ στο κοινοβούλιο. Είναι πράγματι θλιβερό να τυμβωρυχεί η Νέα Δημοκρατία πάνω στους 102 νεκρούς με την επέτειο του θανάτου των ανθρώπων μπροστά μας. Έχει εγκαταστήσει, νομιμοποιεί το καθεστώς των κασετών στην ζωή μας ως κανονικότητα. Η δικαιοσύνη καλώς κάνει και κινείται και οφείλει να κάνει το έργο της απερίσπαστη, σημείωσε η κα Γεροβασίλη

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024