Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Ρος Γκέλερ» αποκάλυψε πότε θα δούμε το νέο επεισόδιο από «Τα Φιλαράκια»

Ο «Ρος Γκέλερ» αποκάλυψε πότε θα δούμε το νέο επεισόδιο από «Τα Φιλαράκια»

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με ένα special επεισόδιο και ο ηθοποιός David Schwimmer εκ των πρωταγωνιστών μίλησε για αυτή την επανένωση στον Jimmy Fallon.

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με ένα special επεισόδιο και ο ηθοποιός David Schwimmer εκ των πρωταγωνιστών μίλησε για αυτή την επανένωση στον Jimmy Fallon.

Σε συνέντευξή του στον Jimmy Fallon, ο Ρος από Τα Φιλαράκια ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα για τα ειδικά επεισόδια  εξαρτώνται πλέον μόνο από ζητήματα ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

«Υποτίθεται ότι θα γίνουν ίσως τον Αύγουστο, στα μέσα Αυγούστου, αλλά ειλικρινά, θα περιμένουμε και θα δούμε άλλη μία ή δύο εβδομάδες, αν όλοι διαπιστώσουμε ότι είναι πραγματικά αρκετά ασφαλές να το κάνουμε», εξήγησε ο Schwimmer.   «Και αν όχι, θα περιμένουμε μέχρι να είναι ασφαλές» πρόσθεσε.

Ξεκινούν τα γυρίσματα τον Αύγουστο.

Η Martha Kauffman, παραγωγός της σειράς, επιβεβαίωσε ότι αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Η Kauffman σε συνέντευξή της στο thewrap, μίλησε για τα γυρίσματα και την επιστροφή της σειράς, Φιλαράκια, στην τηλεοράση, με το τελευταίο σπέσιαλ επεισόδιο.

«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό», δήλωσε η Kauffman για την επανένωση.

Το επεισόδιο αυτό θα περιλαμβάνει τα αρχικά μέλη του καστ Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow , David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc.

View this post on Instagram

I can't wait!!

A post shared by Friends Facts (@friendsxfacts) on

Ο πρόεδρος της WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το πλάνο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος του καλοκαιριού δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής.

«Αν όλα είναι στη θέση τους, ισχύσουν όλα τα πρωτόκολλα και μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια καλή παράσταση, θα το γυρίσουμε κάποια στιγμή, στα μέσα με τέλη Αυγούστου», είπε ο ίδιος.

Το σπέσιαλ επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στις 27 Μαϊου στο κανάλι της HBO Max, όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια των παραγωγών.

Δείτε εδώ τι είπε:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024