Ντόλι Πάρτον : Αποκάλυψε τους λόγους που δεν έκανε παιδιά
Η Ντόλι Πάρτον εξομολογείται γιατί δεν έκανε παιδιά και πώς ο Σιλβέστερ Σταλόνε την βοήθησε να βγει από τη κατάθλιψη
Η Ντόλι Πάρτον είναι γνωστή ως η «νονά των νεράιδων» βλέποντας τη βαφτιστήρα της Μάιλι Σάιρους.
Εκτός αυτού, έχει μιλήσει για την ανιψιά και τους ανιψιούς που έχει και για τις χαρές που της δίνουν.
Αρκετές είναι και οι φορές που η σταρ της κάντρι μουσικής μίλησε για τους λόγους για τους οποίους αυτή και ο σύζυγός της δεν έχουν αποκτήσει δικά τους παιδιά.
Η Ντόλι Πάρτον είναι παντρεμένη με τον Καρλ Ντιν (Carl Dean) από το 1966 και μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» το 2014, είπε:
«Αν είχαμε ένα κορίτσι, θα το ονομάζαμε Κάρλα… Τέλος πάντων, μιλήσαμε γι’ αυτό και το ονειρευτήκαμε, αλλά δεν ήταν γραφτό».
«Πάντα αναρωτιόμασταν. Ο σύζυγός μου κι εγώ, όταν παντρευτήκαμε σκεφτήκαμε ότι αν είχαμε παιδιά, πώς θα μοιάζουν; Θα ήταν ψηλά, γιατί είναι ψηλός ή θα ήταν κοντά σαν εμένα;».
Στο τέλος, η Ντόλι Πάρτον είπε ότι θα ένιωθε «ενοχές» εάν έπρεπε να αφήσει τα παιδιά της για να κάνει περιοδείες, λέγοντας ότι δεν θα ήταν η «σταρ» που έγινε εάν είχε οικογένεια.
Εκτός από τους λόγους καριέρας όμως όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στη δεκαετία του 1980 η βασίλισσα της κάντρι υποβλήθηκε σε μερική υστερεκτομή.
Το 2008, μίλησε για αυτό για πρώτη φορά, λέγοντας στο «The Globe»:
«Ήταν μια φοβερή στιγμή για μένα. Κάθε μέρα σκεφτόμουν: Μακάρι να είχα το θάρρος να αυτοκτονήσω».
Ωστόσο, η συνεργασία με τον Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία Rhinestone την βοήθησε να βγει από τη βαθιά κατάθλιψη από την οποία υπέφερε.
«Παρόλο που η ταινία δεν τα πήγε τόσο καλά, αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα έργα μου γιατί ο Σταλόνε ήταν τόσο γεμάτος ζωή και τόσο τρελός και αστείος και με έκανε να γελάσω πολύ, κάτι που ήταν πραγματικά υγιές για μένα. Αυτό με έκανε να βρω το δρόμο μου» είχε πει.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει δικά της παιδιά, έχει ανίψια, αλλά και ανίψια από τα ανίψια της, που τη φωνάζουν γιαγιά και θεία.
- Λιτόχωρο: Στην εντατική τουρίστρια μετά από επίθεση αγέλης σκύλων
- Ο Μάικ ΜακΚρίντι των Pearl Jam παρουσιάζει το graphic novel «Farewell to Seasons» μετά από 20 χρόνια δουλειάς
- Τραμπ για Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Νομίζω ότι είναι τραυματισμένος αλλά ζωντανός»
- Ιδού η απορία: Sit-ups ή crunches για πιο δυνατούς κοιλιακούς
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Στις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα στη βενζίνη – Δείτε συγκριτικά στοιχεία
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διαγραφής Κωνσταντινόπουλου
- Η επιστροφή του σκότους: Γιατί ο ναζισμός αναβιώνει στον 21ο αιώνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442