
Μπέτι Μίντλερ : Μαινόμενη κατά Τραμπ – «Είναι δολοφόνος»
Η διάσημη ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ ξαναχτύπησε εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Η διάσημη ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ ξαναχτύπησε εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Για άλλη μια φορά του άσκησε κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κοροναϊού, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρούς χαρακτηρισμούς, αφού τον αποκάλεσε στο Twitter «δολοφόνο».
Η 74χρονη ηθοποιός ανάρτησε ένα άρθρο το οποίο κατηγορούσε τον πρόεδρο Τραμπ ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων που προκλήθηκαν από την Covid-19, σχολιάζοντας ότι υπεύθυνος για τους θανάτους στις ΗΠΑ, που ξεπέρασαν τις 140 χιλιάδες, είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Ένα από τα πιο θλιβερά άρθρα που έχω διαβάσει ποτέ», έγραψε αναφερόμενη στο άρθρο των των New York Times με τίτλο «Inside Trump’s Failure: The Rush to Abandon Leadership Role on the Virus», η Μπέτι Μίντλερ.
https://twitter.com/BetteMidler/status/1284666240263491584?s=20
Και πρόσθεσε:
«Ο #DonaldJTrump είναι δολοφόνος. Ηλίθιος, ανάλγητα αδιάφορος. Συνολικά είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που έπληξε ποτέ το φτωχό μας έθνος. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».
https://twitter.com/BetteMidler/status/1284551626947264513?s=20
https://twitter.com/BetteMidler/status/1284992420539772928?s=20
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή
- Τέιλορ Σουίφτ – Bad Bunny: Οι απόλυτοι σταρ όλων των εποχών στο Spotify
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αναμένουμε σύντομα μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Τι λέει για τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
- Καμία σχέση ο ορισμός του Ευαγγέλου με τα ντέρμπι της Super League


