Συναγερμός στην Ουκρανία: Ενοπλος κρατά ομήρους 20 άτομα σε λεωφορείο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος εισέβαλε μέσα στο λεωφορείο στην πόλη Λουτσκ, στα βορειοδυτικά της χώρας και απειλεί με όπλα και εκρηκτικά.
Σε κατάσταση ομηρίας είναι περίπου 20 επιβαίνοντες λεωφορείο στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος εισέβαλε μέσα στο λεωφορείο στην πόλη Λουτσκ, στα βορειοδυτικά της χώρας και απειλεί με όπλα και εκρηκτικά.
«Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα μήνυμα πως άνδρας πήρε υπό τον έλεγχο του λεωφορείο και κρατά περίπου 20 ομήρους στο κέντρο του Λουτσκ. Έχει εκρηκτικά και όπλα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή αστυνομία.
«Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση με την ονομασία «Όμηρος». Το κέντρο της πόλης έχει αποκλειστεί για την ασφάλεια των πολιτών. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις μας είναι επί τόπου», σημειώνεται στην ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο Facebook της αστυνομικής διεύθυνσης.
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τραυματίες.
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League


