Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέκυψε στον κοροναϊό ο πρόεδρος της Βολιβιανής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Υπέκυψε στον κοροναϊό ο πρόεδρος της Βολιβιανής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Ο πρόεδρος της Βολιβιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FBL) Σέσαρ Σαλίνας υπέκυψε στην COVID-19. Του χορηγείτο πλάσμα του αμυντικού της βολιβιανής εθνικής Κάρλος Εμίλιο Λάμπε, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί από τον κοροναϊό.

Ο πρόεδρος της Βολιβιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FBL) Σέσαρ Σαλίνας (κεντρική φωτογραφία από το Twitter) υπέκυψε στην COVID-19, ανακοίνωσε χθες Κυριακή ο υφυπουργός Εσωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης της Βολιβίας.

«Δεν είναι πλέον ανάμεσά μας»

Ο Σαλίνας «απεβίωσε o φίλος, υποστηρικτής και πρόεδρος του συλλόγου The Strongest και της FBL», ανέφερε μέσω Twitter ο υφυπουργός Εσωτερικών Ουίλσον Σανταμαρία.

«Με βαθιά οδύνη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Σέσαρ Σαλίνας δεν είναι πλέον ανάμεσά μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στον ίδιο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Βίλστερμαν (Κοτσαμπάμπα), ο Γκρόβερ Βάργκας.

Την είδηση του θανάτου του Σαλίνας κατέγραψε επίσης ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL), εκφράζοντας «μεγάλη οδύνη» για τον χαμό ενός ανθρώπου «αφοσιωμένου», που αφήνει πίσω του κληρονομιά «σκληρής δουλειάς για την ανάπτυξη του βολιβιανού και νοτιοαμερικανικού ποδοσφαίρου».

Το χορηγείτο πλάσμα

Ο Σαλίνας, 58 χρονών, εισήχθη την 9η Ιουλίου σε κλινική της Λα Πας, της βολιβιανής πρωτεύουσας, όπου του χορηγείτο πλάσμα του αμυντικού της βολιβιανής εθνικής Κάρλος Εμίλιο Λάμπε, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί από την COVID-19.

Η Βολιβία των 11 εκατομμυρίων κατοίκων θρηνεί μέχρι στιγμής 2.106 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 58.136 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Αναλογικά με τον πληθυσμό της, η χώρα των Ανδεων είναι ανάμεσα σε αυτές που έχουν υποστεί τα βαρύτερα πλήγματα εξαιτίας της COVID-19 στον πλανήτη.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024