Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προετοιμάζει τη φιέστα τίτλου η Λίβερπουλ

Προετοιμάζει τη φιέστα τίτλου η Λίβερπουλ

Αντίστροφα μετράει η Λίβερπουλ για την απονομή του τροπαίου της Premier League και οι εργασίες στο «Άνφιλντ» συνεχίζονται πυρετωδώς.

Πυρετωδώς προετοιμάζονται στη Λίβερπουλ για την απονομή του πρωταθλήματος την ερχόμενη Τετάρτη. Οι «κόκκινοι» υποδέχονται την ερχόμενη Τετάρτη (22/7, 22:15) την Τσέλσι για την 37η αγωνιστική της Premier League, σε έναν αγώνα όπου θα σηκώσουν στον ουρανό του Μέρσεϊσαϊντ το 19ο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια.

Η ομάδα του Κλοπ μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς φιέστας, καθώς μετά το ματς με τους Λονδρέζους, θα πραγματοποιηθεί η απονομή. Οι άνθρωποι της ομάδας εργάζονταν ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες για να προετοιμάσουν το σκηνικό της βραδιάς, η οποία προμηνύεται εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό «Kop» έχει αλλάξει όψη. Τα καθίσματα πίσω από την εστία έχουν ξηλωθεί, όπου θα τοποθετηθεί ειδικό βάθρο για την απονομή. Τα φώτα του γηπέδου θα κλείσουν και θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων, καλύπτοντας όσο γίνεται την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα, στην απονομή θα πάρει μέρος και ο Σερ Κένι Νταλγκλίς, ο θρύλος της ομάδας και τελευταίος προπονητής που έφερε πρωτάθλημα στους «κόκκινους», το 1990.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024