Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάτοι, νάτοι οι Θρυλικοί Πρωταθλητές: Δείτε Live τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος

Νάτοι, νάτοι οι Θρυλικοί Πρωταθλητές: Δείτε Live τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος - Μια γιορτή αντάξια της ιστορίας του Θρύλου και της ιστορίας του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, ολόκληρη η Ελλάδα γιορτάζουν. Μια ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος από το Θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Παρακολουθείστε όσα γίνονται μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί της ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του συλλόγου με τους ερυθρόλευκους να στήνουν… πάρτι στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας πανάξια τον τίτλο κι αυτό το αναγνώρισαν όλοι.

Η σαμπάνια και το… καθιερωμένο μπουγέλο δρόσισε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των πειραιωτών στην αποψινή ζεστή βραδιά, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στα αποδυτήρια της ομάδας του λιμανιού πήγε και οι ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ήταν πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού ν’ αγκαλιάζει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

«Ήταν μια καταπληκτική χρονιά, όμως έχουμε και συνέχεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εχουμε το Κύπελλο, αλλά και το ματς με την Γουλβς. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League», είπε αρχικά ο ηγέτης των ερυθρόλευκων ενώ για τη φιέστα ανέφερε: «Εχουμε ετοιμάσει ένα ωραία θέαμα, με πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες. Θα το διασκεδάσουμε όλοι μας».

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά αποθέωσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εκατομμύρια οπαδοί της ομάδας του λιμανιού σε όλο τον κόσμο, πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ και ο Κώστας Φορτούνης πρωταγωνίστησε όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων ήταν μαζί με τον Βαλμπουενά η «ψυχή» του πάρτι στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τους συμπαίκτες του την… σαμπάνια και ήταν αυτός που σέρβιρε τους πάντες στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά είναι έτοιμοι για την απονομή του πρωταθλήματος, του 45ου στην χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο παρουσιαστής της εκδήλωσης και αναφέρθηκε αρχικά στις δυσκολίες που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω κοροναϊού, κάνοντας παράλληλα λόγο για το μήνυμα ελπίδας που στέλνει απόψε ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς σε όλο τον κόσμο.

Η γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ξεκίνησε, με τους ερυθρόλευκους να στέλνουν μήνυμα φιλίας, αλληλεγγύης και γενναιότητας. Η ζωή μας γίνεται πιο όμορφη με όνειρα και αγάπη.

Από την γιαντοοθόνη που έχει τοποθετηθεί στην μία κεντρική εξέδρα, προβάλλονται εικόνες από την εντυπωσιακή πορεία των πειραιωτών στην φετινή σούπερ λίγκα, με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο να κυριαρχεί.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει για το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Όλα είναι έτοιμα για την απονομή την οποία θα πραγματοποιήσει η αναπληρώτρια πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου.

Πρώτος στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Αφιερώνω το 45ο πρωτάθλημα σ’ έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδη», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο τώρα και ο Σάββας Θεοδωρίδης μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ακολουθούν ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι παίρνουν τα μετάλλια τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τα κινητά τηλέφωνα των παικτών απαθανατίζουν τις θρυλικές στιγμές και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να σηκώσουν την κούπα.

Η κούπα στα χέρια του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και οι ερυθρόλευκοι υψώνουν το τρόπαιο, ο θρύλος είναι πρωταθλητής για 45η φορά στην ιστορία του.

Υπό τους ήχους του «We are the champions», οι ερυθρόλευκοι γιορτάζουν για τον τίτλο και πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν έξω από το γήπεδο ανάβοντας καπνογόνα.

Η κούπα περνά απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας του λιμανιού για τις φωτογραφίες ενώ από τα μεγάφωνα του Καραϊσκάκη ακούγεται ο ύμνος του Ολυμπιακού.

Η θάλασσα του Πειραιά απ’ όλες είναι πιο γλυκιά, ακούγεται τώρα από τα μεγάφωνα του γηπέδου των πειραιωτών, με τον Πέδρο Μαρτίνς ν’ απολαμβάνει τις μεγάλες στιγμές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δικαιώθηκε για την δουλειά του και μαζί του στην φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου ήταν η οικογένεια του. Αναμφίβολα μια ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την εικόνα μας στο πρωτάθλημα. Κάναμε ένα καλό πρωτάθλημα. Έχουμε κι άλλα πράγματα να διεκδικήσουμε φέτος. Συγχαρητήρια στην ομάδα.

Κλείνουμε δύο χρόνια στην ομάδα. Περιμένουμε τελείως διαφορετική  ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου. Σήμερα θα απολαύσουμε την βραδιά και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό από αύριο. Η νύχτα είναι δική μας.

Αλλά την επόμενη μέρα μας περιμένει δουλειά. Θέλουμε ο τελικός να γίνει σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε τη διοργάνωση και θέλουμε να γίνει σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο ακόμη κι αν είναι η έδρα της ΑΕΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν να βράζουν φωτογραφίες πανηγυρίζοντας την μεγάλη τους επιτυχία. Το πούλμαν περιμένει τους ερυθρόλευκους έξω από το γήπεδο.

Ήδη οι πρώτοι παίκτες έχουν ανέβει στο διόρωφο ανοιχτό πούλμαν, φορώντας μπλουζάκια με τον αριθμό 45, για την κατάκτηση φυσικά του φετινού τίτλου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε στο Πασαλιμάνι και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θ’ αποθεωθούν από τους οπαδούς της ομάδας του λιμανιού.

Η κούπα του πρωταθλητή είναι σε περίοπτη θέση στην οροφή και οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Υπάρχει και δεύτερο πούλμαν στο οποίο βρίσκονται μέλη του επιτελείου των ερυθρόλευκων.

Τα πούλμαν ξεκίνησαν με προορισμό το Πασαλιμάνι.

Το μήνυμα που στέλνει σε όλο τον κόσμο ο Ολυμπιακός είναι:

Φώτα ελπίδας : Από τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά στον Κόσμο

Γιορτάζουμε το 45ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην ιστορία μας, σε πρωτόγνωρες συνθήκες κρίσης και πανδημίας για την Ελλάδα και τον κόσμο όλο.

Στόχος μας να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Ολυμπιακό στους φιλάθλους μας και τον Πειραιά, από τον Πειραιά στην Ελλάδα, και από την Ελλάδα σε ολόκληρο τον Κόσμο.

Συνδέουμε το ποδόσφαιρο, τις αξίες του Ολυμπιακού, την αλληλεγγύη με την τέχνη και τον πολιτισμό για να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το  μεγαλείο του Ελληνικού Ολυμπιακού Πνεύματος.

Καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Αγγλία (Αστέρης Κούτουλας, Ross Ashton, Oliver Schulze, Daniel Brunne κ.α.)

ξεπερνούν τα εμπόδια, παλεύουν και ενώνονται για να δώσουν ελπίδα και αισιοδοξία μέσα από ενα καλλιτεχνικό, ‘ανθρώπινο’ δημιούργημα με αφορμή τον εορτασμό της κατάκτησης του 45ου Πρωταθλήματος.

Δημιουργούμε ένα πολυθέαμα στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.

Γεμίζουμε με συναίσθημα, τέχνη, στιγμές, μηνύματα και σύμβολα το άδειο στάδιο.

Με κορύφωση, να γκρεμίσουμε το «τείχος» της πανδημίας και να φέρουμε τους φιλάθλους δίπλα στους αγαπημένους τους παίκτες, μέσα στο στάδιο και να σήκωσουμε όλοι μαζί την κούπα του Πρωταθλήματος!

Ρίχνουμε τα τείχη, ονειρευόμαστε, αγαπάμε, δημιουργούμε, παλεύουμε, επιβιώνουμε, νικάμε.

Το μήνυμα ελπίδας ταξιδεύει στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινάει από τον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι μέσα από ένα μοναδικό υπερθέαμα φωτός και μουσικής.

Φώτα ελπίδας  μεταδίδουν το μήνυμα χορεύοντας σε ρυθμούς Ελληνικούς και παγκόσμιους.

Οι δύο πιο εμβληματικοί Έλληνες συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης και Μάνος Χατζιδάκης με τα τραγούδια τους από τις δύο πιο εμβληματικές ταινίες ‘Ποτέ την Κυριακή’ και ‘Ζορμπάς’

που έχουν ταξιδέψει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, χορεύουν  σε remix από νέους Έλληνες καλλιτέχνες (Αλέξανδρος Καρόζας και Dj Αντωνης Δημητριάδης).

Με αυτό τον συμβολικό τρόπο τιμούμε τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, που ερμήνευσε τα ‘Παιδιά του Πειραιά’  ακριβώς στον ίδιο τόπο που λαμβάνει χώρο το σημερινό υπερθέαμα.

Ολυμπιακός ΝΙΚΗΤΗΣ,

Πειραιάς ΝΙΚΗΤΗΣ,

Φώτα Ελπίδας από τον Πειραιά για την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024