Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένινγκ: Με 11 παίκτες στην Τούμπα, θα τα δώσουμε όλα για το αποτέλεσμα

Ένινγκ: Με 11 παίκτες στην Τούμπα, θα τα δώσουμε όλα για το αποτέλεσμα

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της για τον Άρη, με τους «κίτρινους» να αντιμετωπίζουν την Κυριακή (19/7) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως θα έχει μόλις 11 παίκτες στην διάθεση του για το ματς με τους «ασπρόμαυρους».

Παράλληλα, δήλωσε πως θα κάνουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ έκανε και τον απολογισμό της χρονιάς για την ομάδα του.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα χαιρόμουν και θα το περίμενα με ανυπομονησία. Υπάρχει όμως μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία για εμάς, θα πάμε με 11 ποδοσφαιριστές και γενικώς είναι μια εξαιρετικά άσχημη κατάσταση. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές μου. Θα τα δώσουν όλα, αυτό ανήκει στο dna μας και να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είμαστε ακόμη λιγότεροι αλλά οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα».

Για το αν υπάρχει χαλάρωση: «Δε νομίζω. Όλοι σκεφτόμαστε ότι είχαμε μια πολύ καλή σεζόν μέχρι ενός σημείο ασχέτως του ότι στιγματίστηκε. Θα θέλαμε ένα κανονικό τελείωμα μιας σεζόν η οποία ήταν η καλύτερη των τελευταίων πολλών ετών. Δυστυχώς μένει η άσχημη εικόνα του τέλους».

Για την φετινή χρονιά: «Είχαμε κάποιους στόχους τους οποίους εκπληρώσαμε. Βγήκαμε στην Ευρώπη, εξασφαλίσαμε την 5η θέση πριν την ολοκλήρωση των Playoffs και για 30 δευτερόλεπτα δεν καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου. Όσοι είδαν αυτό το ζευγάρι ξέρουν ότι θα έπρεπε να το είχαμε καταφέρει. Θα ήθελα πολύ η ομάδα να ήταν πλήρης στα Playoffs, αν είχα όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου, θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει επιτυχίες και να είχαμε παρουσιάσει καλύτερα πράγματα».

Για το μπαν, την πανδημία και το άδειασμα του ρόστερ: «Όταν ήρθα στην ομάδα αυτή ήταν σε διαδικασία εξέλιξης και δεν είχα τη δυνατότητα της παρέμβασης στο ρόστερ καθώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές. Δούλεψα μες το υλικό που είχα. Για την πανδημία, όλοι βρεθήκαμε σε μια δύσκολη κατάσταση και κανείς δεν ήξερε πώς να τη διαχειριστεί. Για μένα, είναι εξίσου σημαντικό ότι παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας γιατί γι’ αυτή την ομάδα ο κόσμος είναι η μισή δύναμή της. Παρά τα εμπόδια, παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο, παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και σταθήκαμε αρκετά καλά».

Για την επόμενη ημέρα: «Πρέπει να περιμένουμε τη διαδικασία της άρσης του ban η οποία πρέπει να λυθεί γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Έχουμε τα πλάνα μας, είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε ότι μας περιμένει ακόμη περισσότερη δουλειά για να ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024