Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος : Επίθεση με μολότοφ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Βόλος : Επίθεση με μολότοφ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μεγάλο μέρος του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στον Βόλο, έπειτα από εμπρησμό, σύμφωνα με τις ενδείξεις και τις πρώτες πληροφορίες.

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μεγάλο μέρος του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στον Βόλο, έπειτα από εμπρησμό, σύμφωνα με τις ενδείξεις και τις πρώτες πληροφορίες. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:30 και στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πολλούς πυροσβέστες.

Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία του Τοπογραφικού Τμήματος και -όπως δείχνουν τα στοιχεία- ο εμπρηστικός μηχανισμός ή οι βόμβες μολότοφ ερρίφθησαν στο κτίριο από παράθυρο της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου. Από τη φωτιά κάηκε το αρχείο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και προκλήθηκαν ζημιές σε όλα τα γραφεία του ισογείου και στον διάδρομο. Ο εμπρησμός φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένος, καθώς στο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εκτός από την Πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, διότι σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολινδρίνη οι δράστες έριξαν εντός του κτιρίου τρεις βόμβες μολότοφ, εκ των οποίων εξερράγησαν οι δύο.

Πηγή εικόνας: magnesianews.gr

Στις 8:00 ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου, πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών, που στεγάζονται σε διαφορετικά κτίρια, δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024