Κέλι Ρόουλαντ: Ζούσα στη σκιά της Μπιγιονσέ – Υπέβαλα τον εαυτό μου σε βασανιστήρια
Η Κέλι Ρόουλαντ μπορεί να ήταν μέλος του σπουδαιότερου γυναικείου γκρουπ στις αρχές του 2000 των Destiny’s Child, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα
Η Κέλι Ρόουλαντ μπορεί να ήταν μέλος του σπουδαιότερου γυναικείου γκρουπ στις αρχές του 2000 των Destiny’s Child, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα.
Το βραβευμένο με Grammy τρίο με επιτυχίες όπως, «Survivor», «Bootylicious» και «Independent Women» αποτελούσαν οι Κέλι Ρόουλαντ, η Μισέλ Γουίλιαμς και η Μπιγιονσέ Νόουλς.
Σε ένα νέο επεισόδιο του «The Voice Australia» η Κέλι Ρόουλαντ αποκάλυψε ότι υπέβαλε τον εαυτό της σε βασανιστήρια για να μην προσπαθεί να συγκριθεί με τη φίλη της και συνεργάτη στο γκρουπ, Μπιγιονσέ.
«Ξέρω αυτό το συναίσθημα, μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να βρίσκεστε σε ένα συγκρότημα με τη Beyonce;» ανέφερε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B και ηθοποιός γελώντας.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη δική της ιστορία, ενώ ήταν κόουτς του διαγωνιζόμενου, Κρις Σεμπάστιαν, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι ήταν αντιμέτωπος με τις δυσκολίες της σύγκρισης με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Αυστραλό τραγουδιστή-τραγουδοποιό Γκάι Σεμπάστιαν.
Η Ρόουλαντ είπε ότι τον καταλαβαίνει και του έδωσε συμβουλές για να προσπεράσει τις συγκρίσεις. «Βασάνιζα το μυαλό μου με σκέψεις: “Δεν μπορώ να φορέσω αυτό το φόρεμα επειδή πρόκειται να πουν ότι είμαι σαν τη B” ή “δεν μπορώ να έχω ένα τραγούδι σαν αυτό γιατί ακούγεται πάρα πολύ σαν την B”» σημείωσε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.All the ladies, who truly feel me Throw your hands up at me! ? Happy #InternationalWomensDay !
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Who has ‘Survivor’ on repeat today? ? ? The album was released on this day in 2001.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442