O Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ εξέφρασε τα παράπονά για το γεγονός ότι η Τσέλσι θα έχει στην διάθεση της 48 ώρες περισσότερες για ξεκούραση ενόψει του ημιτελικού για το κύπελλο Αγγλίας, που θα γίνει την Κυριακή.
«Υπάρχει ανησυχία ότι είχαν 48 ώρες περισσότερες για ξεκούραση από εμάς. Δεν είναι δίκαιο. Μιλήσαμε για δίκαιο προγραμματισμό που θα γίνει με την επανέναρξη. Πρέπει να σκεφτώ την Πέμπτη. Πρέπει να το ξεπεράσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός.
Η Γιουνάιτεντ θα παίξει σήμερα με την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League, ενώ η Τσέλσι έπαιξε την Τρίτη με την Νόριτς, επικρατώντας με 1-0.
Ωστόσο, ο Σόλσκιερ είπε ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσει το επερχόμενο πρόγραμμα: «Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ταραχώδεις, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Τα παιδιά δεν ήταν τόσο καλά, εδώ και αρκετά χρόνια».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.