
Ο Παπαπέτρου σφυρίζει στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο Τουρπέν στο ΠΑΟΚ-Άρης
Ο Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ενώ ο Γάλλος κατηγορίας Elite, Κλεμέν Τουρπέν, θα διευθύνει το ΠΑΟΚ - Άρης.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η ΚΕΔ όρισε Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ αλλά ξένο και μάλιστα κατηγορίας Elite στο ΠΑΟΚ – Άρης.
Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, θα σφυρίξει ο Κλεμέν Τουρπέν που ήταν πρόσφατα και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-2) ενώ ήταν και ο άρχων της αναμέτρησης των ερυθρόλευκων με τη Γουλβς στο πρώτο ματς για τους «16» του Europa League (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι Νικολά Ντανός, Κιρίλ Γκρινγκόρε, 4ος ο Μανούχος και στο VAR οι Φρανσουά Λετεσιέ, Μ.Δημόπουλος.
Αναλυτικά οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ:
Σάββατο 18/7, 19:15
Λάρισα-Ξάνθη: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος)
Αστέρας Τρ.-Λαμία: Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος, Σίπκας, 4ος Βάτσιος, VAR: Ζαχαριάδης, Χριστάκογλου)
Ατρόμητος-Πανιώνιος: Διαμαντόπουλος (Κουρομπύλια, Δημητριάδης, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Φωτιάς, Παπαδάκης)
Παναιτωλικός-Βόλος: Τζοβάρας (Φίλος, Ζήρδας, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Τζήλος, Τριανταφύλλου)
Κυριακή 19/7, 20:00
Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Σαμοΐλης, 4ος Βρέσκας, VAR: Κοτσάνης, Μεϊντάνας)
ΠΑΟΚ-Αρης: Τουρπέν (Ντανός, Γκριγκόρε, 4ος Μανούχος, VAR: Λετεσιέ, Μ.Δημόπουλος)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Παπαδόπουλος (Σάββας, Διπλάρης, 4ος Τσαμούρης, VAR: Σέζος, Πάτρας)
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις


