Χαρδαλιάς #summerEdition: To Twitter καλωσορίζει και πάλι τον υφ. Πολιτικής Προστασίας
Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στο Twitter με την επιστροφή του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες για την πορεία του κοροναϊού.
Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στο Twitter με την επιστροφή του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώνει τους πολίτες για την πορεία του κοροναϊού.
Οι χρήστες του διαδικτύου φαίνεται πως δεν ξέχασαν ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε πει στην τελευταία του ενημέρωση πως αν τον ξαναδούμε σε καθημερινή ενημέρωση, τότε θα πρέπει να ανησυχήσουμε.
Ασχολίαστο δεν έμεινε επίσης το γεγονός πως μαζί του δεν θα είναι αυτή τη φορά ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος τότε είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της ενημέρωσης για την επιδημιολογική πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα.
Πάντως οι περισσότεροι χρήστες του Twitter αναρωτήθηκαν με ποιους θα είναι αυστηρούς αυτή τη φορά ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ μερικοί πρότειναν χιουμοριστικά να κάνει την ενημέρωση και σε άλλες γλώσσες, ώστε να τον παρακολουθούν και όσοι τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας.
Μόνος του ο Χαρδαλιάς κάθε Τρίτη στις 6 χωρίς τον Τσιόδρα, υποβαθμίστηκε πολύ η σειρά
Παναγια μου επιστρεφει ο Χαρδαλιας για ενημερωση….λες και δεν ειχαμε αρκετα νευρα!
— Fay 's secrets&lies (@fayssecretsssss) July 16, 2020
Ο Χαρδαλιάς γυρνάει πίσω μόνος του γιατί φεύγοντας είχε πει ότι τα πράγματα θα ήταν σοβαρά αν τον ξαναβλεπαμε στην ενημέρωση μαζί με τον Τσιοδρα. Τσειντζ μαι μαιντ.
Θα πρέπει τώρα ο Χαρδαλιας να κάνει την απογευματινή ενημέρωση περί κορονοιου και σε άλλες γλώσσες. Γιατί τώρα δεν θ απευθύνεται μόνο σε όσους γνωρίζουν Ελληνικά. Γνώμη μου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).