Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στο Twitter με την επιστροφή του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες για την πορεία του κοροναϊού.

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στο Twitter με την επιστροφή του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώνει τους πολίτες για την πορεία του κοροναϊού.

Οι χρήστες του διαδικτύου φαίνεται πως δεν ξέχασαν ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε πει στην τελευταία του ενημέρωση πως αν τον ξαναδούμε σε καθημερινή ενημέρωση, τότε θα πρέπει να ανησυχήσουμε.

Ασχολίαστο δεν έμεινε επίσης το γεγονός πως μαζί του δεν θα είναι αυτή τη φορά ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος τότε είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της ενημέρωσης για την επιδημιολογική πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα.

Πάντως οι περισσότεροι χρήστες του Twitter αναρωτήθηκαν με ποιους θα είναι αυστηρούς αυτή τη φορά ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ μερικοί πρότειναν χιουμοριστικά να κάνει την ενημέρωση και σε άλλες γλώσσες, ώστε να τον παρακολουθούν και όσοι τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr