Δυο τουρίστριες από τη Ρουμανία, οι οποίες διέμεναν σε διαμέρισμα Airbnb στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν θετικές στον κοροναϊό.

Δυο τουρίστριες από τη Ρουμανία, οι οποίες διέμεναν σε διαμέρισμα Airbnb στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν θετικές στον κοροναϊό.

Στο ΑΧΕΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του omorfataxidia.gr, οι τουρίστριες εμφάνισαν ελαφρά συμπτώματα και υποβλήθηκαν σε τεστ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Μετά τα θετικά αποτελέσματα τις σύστησαν να μεταβούν στο ξενοδοχείο «Φίλιππος» που είναι το ξενοδοχείο καραντίνας για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οταν έφτασαν εκεί με το αυτοκίνητο τους, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου επικοινώνησαν με τις αρμόδιες αρχές ζητώντας οδηγίες.

Παρέμβαση Χαρδαλιά

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους είπαν πως δεν αναλαμβάνουν το κόστος τις φιλοξενίας τους, καθώς το ξενοδοχείο καραντίνας είναι μόνο όσους μένουν σε ξενοδοχεία και όχι σε Airbnb.

Μάλιστα, οι αρμόδιοι ζήτησαν από τις τουρίστριες να μείνουν σε καραντίνα στο διαμέρισμα που νοικιάζανε μέσω Airbnb.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς επικοινώνησε με το ξενοδοχείο Φίλιππος και ζήτησε οι δυο Ρουμάνες να φιλοξενηθούν εκεί για τις επόμενες 14 μέρες.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr