Ένας 16χρονος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης στη Βάρδα της Ηλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο που οδηγούσε ένας άνδρας και στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος, ενώ ο άνδρας που οδηγούσε το δίκυκλο νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).