Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η διαγαλαξιακή αποστολή του Αλέξη Τσίπρα

Η διαγαλαξιακή αποστολή του Αλέξη Τσίπρα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν ταλαιπωρημένος, αξύριστος και ορισμένοι βλέποντας τη φωτογραφία έβγαλαν το συμπέρασμα πως ήταν και αγουροξυπνημένος, κάτι όμως που το διαψεύδουν οι συνδαιτυμόνες στο τραπέζι με τα θαλασσινά και τα τσίπουρα

Επιμένει ο Mak Bal (Μάκης Μπαλαούρας) ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Κουφονήσι για χαλάρωση, για ξεκούραση και για τουριστικές συζητήσεις. Ούτε κουβέντα μαθαίνω δεν έγινε για τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον κύπριο δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ούτε με τον Μανώλη Πετσίτη (που επίσης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου).

Ηταν μια συζήτηση κυρίως γύρω από τις ομορφιές του νησιού. Εκείνο όμως που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν το t-shirt του κ. Τσίπρα που το συνδύασε με μία μπλε βερμούδα. Στο γκρίζο t-shirt υπήρχε ένας… πύραυλος που μόλις εκτοξεύτηκε και η φράση στα αγγλικά «διαγαλαξιακή αποστολή», θυμίζοντας τα έργα του Νίκου Παππά στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής τότε που μας έλεγε πως θα στείλει ελληνικό αυτοκίνητο στο φεγγάρι.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν ταλαιπωρημένος, αξύριστος και ορισμένοι βλέποντας τη φωτογραφία έβγαλαν το συμπέρασμα πως ήταν και αγουροξυπνημένος, κάτι όμως που το διαψεύδουν οι συνδαιτυμόνες στο τραπέζι με τα θαλασσινά και τα τσίπουρα. Η ώρα άλλωστε ήταν 2 το μεσημέρι και μόλις είχε φθάσει οικογενειακώς από τη Νάξο Ο κ. Μπαλαούρας πάντως μου είπε ότι κύρια συζήτηση ήταν ο τουρισμός. Οι ντόπιοι έλεγαν ότι εφέτος ο τουρισμός θα κυμανθεί στο 40 με 50% της περυσινής χρονιάς, με τον κ. Τσίπρα να τον υπολογίζει στο 20%. Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν η σύντροφός του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, η οποία ήταν και η πιο αυστηρή έναντι της κυβέρνησης. Εμαθα ότι προέτρεπε μάλιστα τους συριζαίους συνδαιτυμόνες να κάνουν πιο έντονη κριτική. Εφαγαν μύδια αχνιστά, χταπόδια, καλαμαράκια, φάβα, σαλάτες κτλ. Ηπιαν: Ο μεν κ. Τσίπρας μισό ποτήρι μπίρα, η δε κυρία Μπαζιάνα τσίπουρο.

Ο κ. Τσίπρας φαινόταν μαυρισμένος. Θα πρέπει να ξέρετε ότι το μαύρισμα πολύ το προσέχει (και στους άλλους) ο κ. Τσίπρας. Να σκεφτείτε ότι πολλές φορές όταν συναντά τέτοια εποχή στη Βουλή κάποιον μαυρισμένο τον ρωτά πόσα μπάνια έκανε. Και όταν βρίσκεται μαζί με άλλους αρχηγούς στο κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου στη γιορτή της Δημοκρατίας συνήθως ανοίγει συζήτηση για το μαύρισμα.

ΒΗΜΑΔΟΤΗΣ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024