
Τένις: Προς αναβολή το US OPEN
Το τουρνουά τένις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δύσκολα θα διεξαχθεί αφού κανείς δεν επιθυμεί να ταξιδέψει εκεί λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού.
Η Αντζελίκ Κέρμπερ, διεθνής τενίστρια, τόνισε πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο τουρνουά που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου στις ΗΠΑ καθώς δε θεωρεί ότι είναι ασφαλές για την ίδια και την ομάδα της να ταξιδέψουν ακόμη.
Σε περίπτωση μάλιστα που δεν μειωθεί ο ρυθμός εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, τότε κατά πάσα πιθανότητα να αναβληθεί και ολόκληρο το τουρνουά.
Το US Open προετοιμάζεται για την επίσημη έναρξη σε τρεις εβδομάδες, όμως, ακόμη τα δεδομένα δεν έχουν συγκεντρωθεί πλήρως και η διεθνής τενίστρια όπως και άλλοι συναθλητές της θεωρούν πως θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις στο προσεχές διάστημα.
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει





