Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτομέου : Αργά ή γρήγορα ο Τσάβι θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα

Μπαρτομέου : Αργά ή γρήγορα ο Τσάβι θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για τις πιθανότητες να καθίσει στο μέλλον ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι το θεωρεί δεδομένο

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τσάβι και τα όσα σενάρια κυκλοφορούν γύρω από τον Ισπανό και τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα λοιπόν θεωρεί σίγουρο ότι μια μέρα ο Τσάβι θα κάτσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στο Champions League και στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος προπονητής θα είναι ο Κίκε Σετιέν.

«Ο Τσάβι θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα αργά ή σύντομα. Τώρα όμως δεν κοιτάμε για προπονητή, είμαστε με τον Κίκε» σχολίασε στο TV3 ο Μπαρτομέου και συνέχισε:

«Ο Κίκε Σετιέν θα προπονήσει την ομάδα στο Champions League και σε αυτά τα δύο ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα. Η πρόθεσή μας είναι να ολοκληρώσουμε τα συμβόλαια, και ο Σετιέν έχει ένα απ’ αυτά. Πήγαμε σπίτι του να μιλήσουμε για το μέλλον, για τα πλάνα της νέας σεζόν. Ίσως να είναι εκεί, και έχω μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω τι σκέφτεται».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024