Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γώγος στο MEGA: Ζούμε νέα έξαρση του κοροναϊού

Γώγος στο MEGA: Ζούμε νέα έξαρση του κοροναϊού

Ο κ. Γώγος ανέφερε ότι έχουμε μια νέα έξαρση του ιού, με διαφορετικά ωστόσο χαρακτηριστικά από την πρώτη. «Έχουμε μια σταθερή αύξηση κρουσμάτων, τα οποία προέρχονται από δύο πύλες. Η μία πύλη είναι το εξωτερικό και η άλλη η διασπορά στην κοινότητα»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής λοιμωξιολογίας και παθολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, σχετικά με τα αυξημένα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας.

Ο κ. Γώγος ανέφερε ότι έχουμε μια νέα έξαρση του ιού, με διαφορετικά ωστόσο χαρακτηριστικά από την πρώτη. «Έχουμε μια σταθερή αύξηση κρουσμάτων, τα οποία προέρχονται από δύο πύλες. Η μία πύλη είναι το εξωτερικό και η άλλη η διασπορά στην κοινότητα».

Αναφερόμενος στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, ο καθηγητής σημείωσε πως παρατηρείται συνωστισμός χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Υπάρχει μια χαλάρωση, μια αύξηση του συγχρωτισμού και όλα αυτά γίνονται χωρίς τη λήψη μέτρων».

Το πρόβλημα έρχεται από τα Βαλκάνια

Σχετικά με την απελευθέρωση των πτήσεων από τις 15 Ιουλίου, ο λοιμωξιολόγος σημείωσε πως το πρόβλημα έγκειται κυρίως στους επισκέπτες από τα Βαλκάνια.

«Έχουμε την ατυχία να υπάρχει μια τεράστια έξαρση στα Βαλκάνια. Οπότε το πρόβλημα εισαγωγής κρουσμάτων ξεκινάει από τα Βόρεια. Η προσοχή μας πρέπει να είναι στραμμένη προς Βορρά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024