Μπρόζοβιτς : Οδηγούσε μεθυσμένος, πέρασε με κόκκινο και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης
Σε περιπέτειες έμπλεξε ο μέσος της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.
Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς… έμπλεξε.
Ο Κροάτης μέσος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και όπως είναι λογικό μπήκε σε περιπέτειες.
Για κακή του τύχη, η Αστυνομία του έκανε σήμα να σταματήσει καθώς πέρασε με κόκκινο τον φωτεινό σηματοδότη και εκεί άρχισαν όλα. Στο αλκοτέστ το οποίο έκανε λίγο αργότερα, αποδείχθηκε ότι είχε πιει και πως οδηγούσε μεθυσμένος.
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης του Μπρόζοβιτς από τις Αρχές.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πιει υπερβολικά (το αλκοόλ ήταν λίγο πάνω από το όριο στο αίμα), η αστυνομία του αφαίρεσε το δίπλωμα, καθώς οι κανόνες είναι ξεκάθαροι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο δρόμο του Μιλάνου, το βράδυ του Σαββάτου (11/7).
- Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης έφτιαχνε σάντουιτς την ώρα του αγώνα με την Τότεναμ (vid)
- Ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Formula 1
- Super League: Ο Βεργέτης ορίστηκε στην Τούμπα, ο Ματσούκας στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Δεύτερο… πιάτο στους «16» του Champions League με «γιγαντομαχία» Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
- Αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό ο Σεϊταρίδης: «Μπορεί να έχει πορεία σαν του Ολυμπιακού και να φτάσει τελικό»
- H καταστροφική βραδιά του Κίνσκι: Τα τραγικά λάθη, η αλλαγή στο 17′ και το κλάμα του γκολκίπερ της Τότεναμ (vid)
- Τραμπ: «Το Ιράν είναι ευπρόσδεκτο στο Μουντιάλ»
- Παραιτήθηκε ο Σπανούλης – Ποιος θα κάτσει στον πάγκο της Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442