Καβάλα – κοροναϊός: Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης 85χρονος
Ο 85χρονος που ήταν ασυμπτωματικός είχε φύγει από το γηροκομείο και ταξίδεψε μέχρι τη γειτονική Ξάνθη
Με υψηλό πυρετό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 85χρονος που φιλοξενούνταν σε γηροκομείο της Καβάλας, ο οποίος στις 9 Ιουλίου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.
Ο 85χρονος που ήταν ασυμπτωματικός είχε φύγει από το γηροκομείο και ταξίδεψε μέχρι τη γειτονική Ξάνθη. Ωστόσο, κατά την επιστροφή του, τέθηκε σε απομόνωση στο δωμάτιό του χωρίς να έχει καμία επικοινωνία με τους άλλους ηλικιωμένους ή το προσωπικό του ιδρύματος.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητα Καβάλας. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήρθε στην Καβάλα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του γηροκομείου και έκανε δειγματοληπτικά τεστ στους ηλικιωμένους και το προσωπικό. Ένα 24ωρο αργότερα έγινε γνωστό ότι όλα τα τεστ βρέθηκαν αρνητικά στον κορονοϊό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με τζίρο 8 δισ. στη Ρουμανία οι Ελληνικές επιχειρήσεις
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, ο πρώην της Μπάρι Κίογκαν και η «τσουχτερή» ανάρτηση της Πρωτοχρονιάς
- Love lessons: Τέσσερα μυστικά που κρατάνε «ζωντανή» τη σχέση
- Το Avatar: Fire and Ash πλησιάζει το 1 δισ. δολάρια στο box office χωρίς να ιδρώσει
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Θες να σε πληρώνουν για να μένεις στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα μέρη για σένα




