Με υψηλό πυρετό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 85χρονος που φιλοξενούνταν σε γηροκομείο της Καβάλας, ο οποίος στις 9 Ιουλίου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.
Ο 85χρονος που ήταν ασυμπτωματικός είχε φύγει από το γηροκομείο και ταξίδεψε μέχρι τη γειτονική Ξάνθη. Ωστόσο, κατά την επιστροφή του, τέθηκε σε απομόνωση στο δωμάτιό του χωρίς να έχει καμία επικοινωνία με τους άλλους ηλικιωμένους ή το προσωπικό του ιδρύματος.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητα Καβάλας. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήρθε στην Καβάλα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του γηροκομείου και έκανε δειγματοληπτικά τεστ στους ηλικιωμένους και το προσωπικό. Ένα 24ωρο αργότερα έγινε γνωστό ότι όλα τα τεστ βρέθηκαν αρνητικά στον κορονοϊό.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας