Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιλ Γκέιτς : Βάσει των αναγκών, και όχι της καλύτερης προσφοράς, να διατεθεί το εμβόλιο για τον κοροναϊό

Μπιλ Γκέιτς : Βάσει των αναγκών, και όχι της καλύτερης προσφοράς, να διατεθεί το εμβόλιο για τον κοροναϊό

Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς κάλεσε για φάρμακα κατά της πανδημίας COVID-19 και για ένα εμβόλιο κάποια στιγμή, ώστε αυτά να γίνουν διαθέσιμα για τις χώρες και τους ανθρώπους, που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη

Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς κάλεσε για φάρμακα κατά της πανδημίας COVID-19 και για ένα εμβόλιο κάποια στιγμή, ώστε αυτά να γίνουν διαθέσιμα για τις χώρες και τους ανθρώπους, που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και όχι “για όσους κάνουν την καλύτερη προσφορά,” δηλώνοντας ότι αν επαναπαυτούμε στις δυνάμεις της αγοράς, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη χρονική παράταση της δράσης της θανατηφόρας πανδημίας.

«Αν επιτρέψουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτόν που κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά, αντί για τους ανθρώπους και τις περιοχές που τα χρειάζονται περισσότερο, θα έχουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μία -αδικαιολόγητα- θανατηφόρα πανδημία«, δήλωσε ο Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, στη διάρκεια μιας ψηφιακής διάσκεψης για την COVID-19 που οργάνωσε η παγκόσμια κοινωνία για το AIDS.

«Χρειαζόμαστε ηγέτες για να λάβουν αυτές τις σκληρές αποφάσεις για τη διανομή επί τη βάσει της ισότητας και όχι σύμφωνα με τις δυνάμεις της αγοράς», τόνισε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024