Σε έναν τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής απέναντι στον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες».
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-3 του Ατρομήτου στα πέναλτι κι ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει 0-0 σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες.
Για τους Πειραιώτες στα πέναλτι σκόραραν οι Μαυρόπουλος, Φίλος, Μοίρας και Κωστούλας, ενώ αστόχησε ο Ρούτσι. Για τον Ατρόμητο σκόραραν Αλεξίου, Αγγελής και Γρίβας και αστόχησαν οι Αραπίτσας και Λέντζας.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ Novibet με 1-0 και το 0-0 του Άρη στο Βικελίδης απέναντι στον Ατρόμητο.
LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Τσέλσι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Ο διαιτητής Πολυχρόνης έδωσε εύκολα πέναλτι σε πτώση του Ελίασον στην περιοχή, όμως παρενέβη σωστά το VAR και πήρε πίσω τη φάση για θέατρο του εξτρέμ της Ένωσης.