
ΑΕΚ : Θέλει να κρατήσει τον Αραούχο με 1,5 εκατ. ευρώ
Η ΑΕΚ επιθυμεί την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο ωστόσο για να ανανεώσει το δανεισμό του αργεντινού επιθετικού θέλει να δώσει μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ
Η ΑΕΚ, παράλληλα με τη διαδικασία των πλέι-οφ και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, σχεδιάζει και την επόμενη σεζόν της, καθώς έχει αρκετές ανοιχτές υποθέσεις.
Πρώτη και καλύτερη φυσικά αυτή του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είναι δανεικός από τη Λας Πάλμας, με την ΑΕΚ να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά με τους δικούς της όρους.
Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, η Ένωση πλήρωσε στη Λας Πάλμας το «πέναλτι» για τη μη ενεργοποίηση της οψιόν ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του Αραούχο.
Στο τέλος της σεζόν η ΑΕΚ θα επιδιώξει να δανειστεί εκ νέου τον αργεντινό επιθετικό, αλλά με ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό ως ρήτρα αγοράς, το οποίο μάλιστα δε θα υπερβαίνει καν το 1,5 εκατ. ευρώ.
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0) , εύκολα η Κρίσταλ Πάλας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
- ΕKT: Κρατάει στάση αναμονής για αύξηση των επιτοκίων
- Δολάριο: Ο θρόνος του τρίζει, αλλά δεν γκρεμίζεται – Τι λένε οι αναλυτές
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague


