Αγνοείται ο δήμαρχος της Σεούλ – Τι είπε η κόρη του στην αστυνομία
Η κόρη του Παρκ Γουόν-σουν δήλωσε στις αρχές ότι ο από το 2011 δήμαρχος της κορεατικής πρωτεύουσας δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με την αστυνομία να επικεντρώνει τις έρευνές της στην περιοχή Σούνγκμπουκ της Σεούλ όπου ανιχνεύθηκε για τελευταία φορά το σήμα του κινητού τηλεφώνου του.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δημάρχου της Σεούλ που αγνοείται εδώ και ώρες όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η αστυνομία της Νότιας Κορέας.
Η κόρη του Παρκ Γουόν-σουν δήλωσε στις αρχές ότι ο από το 2011 δήμαρχος της κορεατικής πρωτεύουσας δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με την αστυνομία να επικεντρώνει τις έρευνές της στην περιοχή Σούνγκμπουκ της Σεούλ όπου ανιχνεύθηκε για τελευταία φορά το σήμα του κινητού τηλεφώνου του.
Αν και οι αστυνομικοί δεν έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες, ωστόσο το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap ανέφερε ότι η κόρη του Park είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της άφησε ένα μήνυμα που έμοιαζε με διαθήκη, πριν φύγει από το σπίτι του
Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής της Σεούλ επιβεβαίωσε ότι ο δήμαρχος δεν προσήλθε την Πέμπτη στο γραφείο του για άγνωστη αιτία, χάνοντας έτσι σημαντικά ραντεβού.
Ο κ. Παρκ, μέλος του κυβερνώντος κόμματος, επανεξελέγη πέρυσι για τρίτη και τελευταία τετραετία στον δημοτικό θώκο της Σεούλ και θεωρείται από τους πιθανούς υποψηφίους για την προεδρία της χώρας στις εκλογές του 2022.
https://www.facebook.com/RTnews/videos/606229913389125/
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός
- Ασυμβίβαστο μεταξύ της «κανονικότητας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του «μένουμε Ευρώπη»
- Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Τρεις αποδεδειγμένοι τρόποι που το Μαστιχόνερο διευκολύνει την καθημερινότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442