
Κοροναϊός : Τη μείωση ενοικίων σε καφέ – εστιατόρια για άλλους τρεις μήνες εξετάζει το ΥΠΟΙΚ
Τι μελετάει το υπουργείο
Τo δικαίωμα να απαλλαγούν από την πληρωμή του 40% των ενοικίων επαγγελματικής στέγης όχι μόνο για τον Ιούνιο για χιλιάδες επιχειρήσεις φαίνεται ότι εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Κατά την διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα με εκπροσώπους των εταιρειών της οργανωμένης εστίασης, συζητήθηκε ότι το μέτρο της μείωσης, κατά 40%, των επαγγελματικών μισθών για τις επιχειρήσεις καφέ και εστιατορίων, θα παραταθεί για ένα ακόμη τρίμηνο.
Μένει να αποσαφηνιστούν ποιοι ακριβώς ΚΑΔ (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας) θα ενταχθούν στο μέτρο, καθώς αρκετοί φούρνοι και ζαχαροπλαστεία έχουν ως συμπληρωματικό ΚΑΔ δραστηριότητα καφέ.
Το συγκεκριμένο μέτρο, όπως αναφέρει το capital.gr, θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιουλίου – η προηγούμενη ρύθμιση ίσχυε μέχρι το τέλος Ιουνίου – και θα αφορά στο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου, αν και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και ο Σεπτέμβριος.
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός








