Μένει στην Μπάρτσα ο Γκριεζμάν
«Λευκός καπνός» βγήκε από τη συνάντηση του Αντουάν Γκριεζμάν με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο άσο να ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα καθώς έλαβε λόγια στήριξης από τους διοικούντες.
Ο καλός Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται πως επέστρεψε με το τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βιγιαρεάλ (ξεκίνησε βασικός) και δείχνει έτοιμος να προσφέρει περισσότερα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, καθώς μέχρι στιγμής… κολυμπάει σε ρηχά νερά.
Σε 44 συμμετοχές φέτος, 14 γκολ και 5 ασίστ δεν της λες και ικανοποιητική απόδοση για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Γκριεζμάν, ο οποίος επιθυμεί να εγκατασταθεί στο «Καμπ Νου» και να πετύχει με την Μπάρτσα.
Η συνάντηση που είχε ο Γάλλος άσος με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ουσιαστικά έβγαλε «λευκό καπνό» καθώς αμφότερες οι πλευρές ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.
Από τη μία πλευρά, οι Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου (πρόεδρος), Ερίκ Αμπιντάλ (τεχνικός γραμματέας) και Κίκε Σετιέν (προπονητής), εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στον Γκριεζμάν, καθώς σύμφωνα με την «Equipe» είπαν στον Γάλλο τα εξής: «Στηριζόμαστε πάρα πολύ σε σένα».
Ο Γκριεζμάν με τη σειρά του έμεινε ευχαριστημένος από όλα όσα άκουσε και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
- Γιαννακόπουλος για το Final Four στο ΟΑΚΑ: «Όποιος επιχειρήσει να παρανομήσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες»
- Euroleague: «Οι X-Factors που θα κρίνουν το Final Four της Αθήνας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442