Ο Λάνγκστον Χολ δεν συνεχίζει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών και φαίνεται ότι βρήκε ήδη την επόμενη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί.
Αυτή θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Σέρβους ώστε ο Αμερικανός να παίζει την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα.
Εκτός από την ομάδα της Πάτρας, ο 28χρονος έχει αγωνιστεί ξανά στα παρκέ των ελληνικών γηπέδων καθώς φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου την περίοδο 2016-17.
Τη φετινή σεζόν ο Χολ μέτρησε με τους Πατρινούς κατά μέσο όρο 9,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 1,9 λάθη σε 24 λεπτά ανά αγώνα στην Basket League. Αντίστοιχα στο Eurocup μέτρησε 11,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2,5 λάθη σε 25:27 ανά αγώνα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.