Ο Λουίς Σκόλα αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του, με τα χρώματα της Βαρέζε. Μάλιστα, ο Αργεντινός, μίλησε για την μεταγραφή του αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, στο Τόκιο. Όσον αφορά την μεταγραφή του, είπε ότι, εφόσον κατάλαβε πως δεν θα παίξει στην Αρμάνι, θεώρησε ως καλύτερη επιλογή την Βαρέζε.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα με πολλή ιστορία και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ.

Φτάνω σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου και πιστεύω πως αυτό το μέρος είναι το ιδανικό για μένα. Στην ηλικία που είμαι, θέλω να παίζω και να το ευχαριστιέμαι.

«Αν ο κόσμος της Βαρέζε περιμένει πολλά από εμένα, τότε χαίρομαι. Αυτό είναι καλό. Μπορώ να πω πως θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου κι ελπίζω το κοινό να μας στηρίξει θερμά. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου και νιώθω 100% έτοιμος πνευματικά και σωματικά.

Όταν κατάλαβα πως δεν θα παίξω στην Euroleague με την Αρμάνι, συνειδητοποίησα πως η Βαρέζε ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα είναι υπέροχα. Θα είμαι ο πρώτος Αργεντινός που παίζει σε πέντε διοργανώσεις, αν και αυτό το έχουν καταφέρει κι άλλοι ήδη, όπως ο Όσκαρ Σμιντ», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιό σας