Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκόλα : «Ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σκόλα : «Ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Λουίς Σκόλα έδειξε ότι ανυπομονεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ θεωρεί ότι η επιλογή της Βαρέζε, είναι η καλύτερη.

Ο Λουίς Σκόλα αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του, με τα χρώματα της Βαρέζε. Μάλιστα, ο Αργεντινός, μίλησε για την μεταγραφή του αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, στο Τόκιο. Όσον αφορά την μεταγραφή του, είπε ότι, εφόσον κατάλαβε πως δεν θα παίξει στην Αρμάνι, θεώρησε ως καλύτερη επιλογή την Βαρέζε.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα με πολλή ιστορία και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ.

Φτάνω σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου και πιστεύω πως αυτό το μέρος είναι το ιδανικό για μένα. Στην ηλικία που είμαι, θέλω να παίζω και να το ευχαριστιέμαι.

«Αν ο κόσμος της Βαρέζε περιμένει πολλά από εμένα, τότε χαίρομαι. Αυτό είναι καλό. Μπορώ να πω πως θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου κι ελπίζω το κοινό να μας στηρίξει θερμά. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου και νιώθω 100% έτοιμος πνευματικά και σωματικά.

Όταν κατάλαβα πως δεν θα παίξω στην Euroleague με την Αρμάνι, συνειδητοποίησα πως η Βαρέζε ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα είναι υπέροχα. Θα είμαι ο πρώτος Αργεντινός που παίζει σε πέντε διοργανώσεις, αν και αυτό το έχουν καταφέρει κι άλλοι ήδη, όπως ο Όσκαρ Σμιντ», πρόσθεσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024