Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων για απόπειρα αρπαγής 14χρονου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων για απόπειρα αρπαγής 14χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των δύο Βούλγαρων, οι οποίοι κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου από τον Πύργο Ηλείας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των δύο Βούλγαρων, οι οποίοι κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου από τον Πύργο Ηλείας.

Η Ελληνική Αστυνομία, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, δημοσίευσε τα στοιχεία της ταυτότητας, καθώς και τις φωτογραφίες των δύο κατηγορούμενων.

Εις βάρος των δύο ανδρών, οι οποίοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, εκκρεμεί ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από κοινού.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με την Ασφάλεια Πύργου, προκειμένου να παράσχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, υπό καθεστώς απόλυτης ανωνυμίας.

Προσπάθησαν να βάλουν 14χρονο σε βαν

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη Γενάρη, όταν σύμφωνα με την καταγγελία του αγοριού οι δύο δράστες προσπάθησαν να τον απαγάγουν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το 14χρονο αγόρι στους αστυνομικούς, χθες το απόγευμα, ενώ περπατούσε προς το φροντιστήριο ξένων γλωσσών του Πύργου, τον φώναξαν δύο άνδρες που ήταν μέσα σε βαν. Του είπαν ότι τους είχε στείλει η μητέρα του και προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα στο όχημα.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr όταν ο 14χρονο δεν δέχτηκε να μπει, τότε το βαν σταμάτησε και ο ένας από τους δύο άνδρες, κινήθηκε προς το μέρος του. Το αγόρι που κατάλαβε ότι κινδυνεύει, άρχισε να τρέχει.

Η Αστυνομία τους βρήκε αμέσως

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικοί της μικτής περιπολίας Υπηρεσιών της Ήλιδας, εντόπισαν στην Αμαλιάδα, τον έναν από τους δύο αλλοδαπούς με το βαν.

Ο δεύτερος, βρέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, μέσα στο σπίτι του.

Οι δυο αλλοδαποί προσήχθησαν και αναγνωρίστηκαν από τον ανήλικο, τόσο οι ίδιοι, όσο και το βαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να κατασχεθεί το όχημα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024