Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμπανάκι Γώγου για τα εισαγόμενα κρούσματα - «Αν αυξηθεί η καμπύλη θα έχουμε θέμα»

Καμπανάκι Γώγου για τα εισαγόμενα κρούσματα – «Αν αυξηθεί η καμπύλη θα έχουμε θέμα»

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων υπάρχει πρόβλημα με έξαρση κρουσμάτων και αν συνεχιστεί η κατάσταση και αυξηθεί η επιδημιολογική καμπύλη θα έχουμε θέμα.

Την ανησυχία του για τα εισαγόμενα κρούσματα κοροναϊού, εξέφρασε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, χαρακτηρίζοντας πάρα πολύ κακά τα δεδομένα στα σύνορά μας.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων υπάρχει πρόβλημα με έξαρση κρουσμάτων και αν συνεχιστεί η κατάσταση και αυξηθεί η επιδημιολογική καμπύλη θα έχουμε θέμα.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτούμε το κλείσιμο των συνόρων, είπε, μιλώντας στον Σκάι, πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Σερβία και ευτυχώς έγινε αντιληπτό εγκαίρως στην Ελλάδα και πήραν μέτρα, τόνισε ο κ. Γώγος.

«Οι πιο κοντινές χώρες σε εμάς είναι οι πιο επικίνδυνες», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι από την Αλβανία,έχουν επίσης, μπει άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Όσοι εντοπίζονται θετικοί μπαίνουν σε καραντίνα, κάτι που όμως μπορεί, επίσης, να αποτελέσει πρόβλημα στην περίπτωση που μεγάλος αριθμός επισκεπτών χρειαστεί να μπει σε καραντίνα ή να νοσηλευτεί στην χώρα μας.

Σχετικά με τα πανηγύρια τόνισε ότι ή πρέπει να απαγορευτούν ή να υπάρχει επιτήρηση. Σε κάθε περίπτωση, οι εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται με βάση τις οδηγίες, όπως τόνισε.

Για τα νεότερα στοιχεία ο κ. Γώγος είπε ότι ο ιός μεταδίδεται και από τον αέρα, όπως ανακοίνωσε και ο ΠΟΥ. Παγκοσμίως βρισκόμαστε ή πλησιάζουμε στην κορύφωση της πανδημίας, προσέθεσε.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024