Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι τελικά η... White Porscha;

Ποια είναι τελικά η… White Porscha;

Τι σημαίνει η κωδική ονομασία που είδαμε στη μήνυση Καλογρίτσα

Τον Νίκο Παππά, το Μέγαρο Μαξίμου (ή… White House), μία μυστηριώδη White Porscha αλλά και το Documento δείχνει μέσω μήνυσης που κατέθεσε τη Δευτέρα ο Χρήστος Καλογρίτσας για όσα συνέβησαν στη υπόθεσή των τηλεοπτικών αδειών και κυρίως για τα 3 εκατ. που πήρε από την κατασκευαστική εταιρία CCC. Αναγνωρίζει μάλιστα ότι τα τιμολόγια ήταν εικονικά και δηλώνει ότι τα 3 εκατ. χρησιμοποιήθηκαν για την έκδοση του Documento. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είπε ότι όλα όσα έγιναν ήταν σε γνώση του Μεγάρου Μαξίμου και ανωτάτων κυβερνητικών παραγόντων. Και καλά το White House είναι το Μέγαρο Μαξίμου, η White Porscha, όμως ποια είναι;

Εξελίξεις, δηλαδή, που σε αφήνουν άφωνο. Ανέτρεξα σε λεξικά και δεν βρήκα τίποτα. Αγνωστη φράση μου έγραφε. Εν συνεχεία, το γκούγκλαρα και μου έβγαζε «Άσπρη… Πόρσε» έως ότου συνάντησα στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου έναν καθηγητή, πρώην υπουργό και μου είπε ότι είναι φράση στα αραβικά. Οντως αναφέρεται στο e-mail που έγραψε στις 27 Αυγούστου 2016 ο Λιβανοπαλαιστίνιος Φουάντ Χούρι (της κατασκευαστικής εταιρίας CCC) και στα αραβικά το White Porscha σημαίνει «άμωμη ύπαρξη» ή «το αμόλυντον ον» και σε ελεύθερη μετάφραση η… Θεά.

Το θέμα όμως περιπλέκεται περισσότερο καθ΄ότι White Porscha στο e-mail του Λιβανέζου είναι θηλυκού γένους μ΄αυτό τουλάχιστον αναφέρεται ως… κωδικός. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος σε θηλυκό γένος το οποίο εμπλέκεται σε υπόθεση σκανδάλου επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς ποια είναι η «άμωμος ύπαρξη» από την οποίαν όπως φαίνεται ξεκινούσαν όλα;

Ποιος ή ποια κρύβεται πίσω απ΄αυτόν τον κωδικό; Για όλα αυτά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ «είναι σαν να βλέπεις μαφιόζικη ταινία».

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024