Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Όταν μπήκε στο στούντιο η Ελένη Μενεγάκη ήταν σαν...»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Όταν μπήκε στο στούντιο η Ελένη Μενεγάκη ήταν σαν…»

Με μία συγκινητική ανάρτησή η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράστηκε τα συναισθήματα της από την πρώτη της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

Με μία συγκινητική ανάρτησή η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράστηκε τα συναισθήματα της από την πρώτη της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

View this post on Instagram

Κρέπες συγκλονιστικές Αν λατρεύεις κι εσύ την απόλυτη κρέπα , δες το νέο μου video χωρίς μυστικά , στο YouTube ,μόλις ανέβηκε. Κρέπες σοκολάτα κρέπες ζαμπόν τυρί κρέπες με καραμέλα του ονείρου !!! Να τις φτιάξεις και θα παραμιλούν όλοι όπως κι εγώ κάθε φορά που τις φτιάχνω Link in bio και πάμε στο STORY για το link συβταγης να πάρετε μια πρώτη γεύση. Ποιός αγαπάει κρέπες με τρέλα⁉️⁉️⁉️ #crepes #amazing #recipe #newvideo #youtube #youtuber #instagood #argirogr #argirobarbarigou #doityourself

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

«Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα»

«Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά, όταν με κάλεσε από την Πάρο, για casting στον ΑΝΤ1. Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο.
Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση.

Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα.

Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει, να αγαπά, να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετί από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής.
Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει!», έγραψε στην λεζάντα η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά ,όταν με κάλεσε από την Πάρο ,για casting στον ΑΝΤ1 . Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο. Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει,να αγαπά,να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετι από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής. Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει 🧿💙🌹 📷 2007 Κ.Πηγαδάς

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024