Η Μπάγερν διανύει μια θριαμβευτική χρονιά, έχοντας κατακτήσει το νταμπλ στη Γερμανία, με τον Χάνσι Φλικ να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους δύο εβδομάδες άδεια.
«Τώρα έχουν τον χρόνο να πάρουν μια βαθιά ανάσα, να ανακάμψουν και ψυχολογικά», δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών, τονίζοντας όμως ότι περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στην Ευρώπη και να φτάσουν μέχρι τον τελικό της Λισαβόνας.
«Ανυπομονώ να προετοιμαστούμε για τον επόμενο στόχο μας με την ομάδα. Για τον τελικό του φετινού Champions League, που θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα», συμπλήρωσε ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δώσει τον τόνο για να κλείσει ονειρεμένα η φετινή σεζόν.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.