Με δύο μέτρα και δύο σταθμά η ΚΕΔ : Σκόμινα στην Τούμπα, Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ
Τα... ανέκδοτα συνεχίζονται από τον Μέλο Περέιρα
Στην έκτη αγωνιστική των πλέι-οφ ο Μέλο Περέιρα όρισε ξένο διαιτητή στο Άρης – ΑΕΚ και Έλληνα στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ.
Εύλογες είναι οι απορίες για το λόγο για τον οποίο δε βάζει ίδιας εθνικότητας διαιτητές στις ομάδες που εξακολουθούν να έχουν ενδιαφέρον για τη διαδικασία των πλέι-οφ.
Και παίζουν μία θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ΚΕΔ συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και στην έβδομη αγωνιστική, φέρνοντας… τούμπα τα ματς.
Αυτήν τη φορά τον ΠΑΟΚ θα τον σφυρίξει ξένος και στο ματς της ΑΕΚ θα υπάρχει έλληνας διαιτητής. Μιλάμε για… ανέκδοτα.
Συγκεκριμένα, το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού στην Τούμπα θα το σφυρίξει ο πολύπειρος σλοβένος διαιτητής Νταμίρ Σκόμινα, ένας ρέφερι που θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.
Έχει βρεθεί αρκετές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων, αφού έχει διευθύνει τα Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 1-2, Ολυμπιακός – Μπενφίκα 1-0, ΑΕΚ – Βασλούι 3-0 και Παναθηναϊκός – Ρόμα 3-2.
Ο Σκόμινα θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βούκαν, με 4ο τον Τάση και στο VAR τους Μανούχο, Φωτόπουλο.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο, δε θα έρθει ξένος διαιτητής, αλλά θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Λ. Δημητριάδη, 4ο τον Κατσικογιάννη και διαιτητές VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.
Όσο για την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού, ορίστηκε ο Μένιος Κουτσιαύτης.
Βοηθοί του οι Ψαρρής, Σινιοράκης, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ.
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας



