Τη συγκλονιστική στιγμή που μια μπλε φάλαινα πηδά πολλά μέτρα από το νερό, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή βουτιά κατέγραψε ένας τυχερός τουρίστας.
Ο λόγος για τον Κόλιν Κράουτερ, ο οποίος βρισκόταν σε μια βάρκα ανοιχτά των ακτών του Μάουι, στη Χαβάη, όταν μια μαμά μπλε φάλαινα και το μικρό της κολυμπούσαν γύρω από το σκάφος.
Αυτό που επακολούθησε, άφησε με ανοιχτό το στόμα τους επιβαίνοντες στη βάρκα. Πρόσεξαν ότι η φάλαινα αύξανε ταχύτητα καθώς κατευθυνόταν προς την επιφάνεια της θάλασσας.
Τότε το τεράστιο θηλαστικό πήδηξε έξω από το νερό, κάνοντας τους πάντες να γυρίσουν να το κοιτάξουν με κομμένη την ανάσα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.