Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο Επστάιν : Η φωτογραφία των Μάξγουελ - Σπέισι στον θρόνο της Ελισάβετ

Σκάνδαλο Επστάιν : Η φωτογραφία των Μάξγουελ – Σπέισι στον θρόνο της Ελισάβετ

Στην φωτογραφία, που δημοσίευσε η Telegraph, η Γκισλέιν Μάξγουελ χαλαρώνει στον θρόνο της Ελισάβετ μαζί με τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η Μάξγουελ και ο Σπέισι επισκέφθηκαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ως καλεσμένοι του πρίγκιπα Άντριου.

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον πρίγκιπα Άντριου, μετά τη σύλληψη της συντρόφου του Τζέφρι Έπσταιν, Γκισλέιν Μάξγουελ, το πρωί της Πέμπτης με κατηγορίες που σχετίζονται με έρευνα από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς της Νέας Υόρκης για φερόμενη διαδοχική σεξουαλική κακοποίηση νεαρών κοριτσιών και γυναικών.

Ωστόσο, οι κοντινοί της άνθρωποι αποκάλυψαν πως η Μάξγουελ δεν πρόκειται να προσφέρει καμία πληροφορία σχετικά με τον Δούκα της Υόρκης.

Στην φωτογραφία, που δημοσίευσε η Telegraph, η Γκισλέιν Μάξγουελ χαλαρώνει στον θρόνο της Ελισάβετ μαζί με τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η Μάξγουελ και ο Σπέισι επισκέφθηκαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ως καλεσμένοι του πρίγκιπα Άντριου.

Η επίμαχη φωτογραφία πιστεύεται πως τραβήχτηκε το 2002, τρία χρόνια πριν η αστυνομία ξεκινήσει την έρευνα για τα σεξουαλικά εγκλήματα του Επστάιν εις βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Το φλερτ της Μάξγουελ με τον πρίγκιπα Άντριου

Πιστεύεται πως η σύλληψη της Γκισλέιν Μάξγουελ δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο τον δούκα του Γιορκ, αφού η συλληφθείσα ήταν εκείνη που σύστησε τον Βρετανό γαλαζοαίματο στον Αμερικανό παιδόφιλο το 1999.

Η Λόρα Γκόλντμαν, πρώην χρηματίστρια στη Νέα Υόρκη, η οποία ήταν για αρκετά χρόνια στενή φίλη της Μάξγουελ, αποκάλυψε ότι η Βρετανίδα κοσμική, που κινούνταν στους κύκλους της αριστοκρατίας, είχε ένα φλερτ με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, με τον οποίο έχουν παραμείνει στενοί φίλοι και τελευταία φορά είχαν συναντηθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιούλιο του 2019.

«Ο μόνος τρόπος για να διευκολυνθεί (η Μάξγουελ) είναι αν «δώσει» κάποιον, αλλά αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο Άντριου», δήλωσε η Γκόλντμαν.

Η Γκόλντμαν αποκάλυψε, μάλιστα, πως η Μάξγουελ είχε χαρακτηρίσει τον πρίγκιπα Άντριου «αφελή» και «ηλίθιο».

Το κατηγορητήριο:

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο:

  • Η κόρη του βαρόνου των μίντια, Ρόμπερτ Μάξγουελ Μάξγουελ αποπλάνησε τρία ανώνυμα κορίτσια, όλα κάτω των 18 ετών, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα και στο Νέο Μεξικό μεταξύ 1994 και 1997
  • Τις αποπλάνησε κάνοντας τους δώρα και αγοράζοντας τους ρούχα, ενώ στη συνέχεια τις «έφερνε» στον Επστάιν ώστε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
  • «Ανάγκαζε» επίσης τα ανήλικα κορίτσια ώστε να ταξιδέψουν για να συναντήσουν τον Επστάιν και να προχωρήσουν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του ή να επιδοθούν σε ομαδικό μασάζ που κατέληγε σε όργια.
  • Θύματα του Επστάιν δήλωσαν μάλιστα πως κακοποιούνταν από τον παιδόφιλο, ενώ η συνεργάτιδά του ήταν παρούσα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024