Ιγκόρ Κοκόσκοφ, o διάδοχος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.
Ο Κοκόσκοφ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Φενέρ, με την τούρκικη ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψη του 48χρονου τεχνικού.
Ο Σέρβος υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων, αναλαμβάνοντας να οδηγήσει τον σύλλογο στην μετά Ζέλικο εποχή.
Ο 48χρονος προπονητής, ο οποίος παράλληλα είναι και στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας, αυτό το διάστημα ανήκει στο επιτελείο των Σακραμέντο Κινγκς.
Μόλις τελειώσει η σεζόν στο NBA, θα μεταβεί στην Τουρκία για να πιάσει… δουλειά στην Φενέρ.
Να σημειωθεί, ότι ο Κοκόσκοφ έχει οδηγήσει την εθνική Σλοβενίας στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 2017, ενώ παράλληλα έχει γίνει και ο πρώτος Ευρωπαίος προπονητής που ανέλαβε ομάδα του ΝΒΑ (Σανς) ως πρώτος head coach.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.