Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο γκρεμός και το ρέμα του ΝΒΑ…

Ο γκρεμός και το ρέμα του ΝΒΑ…

Το ΝΒΑ υποστηρίζει ότι το περιβάλλον της «φούσκας» που δημιουργείται στην Disneyworld είναι ασφαλές, αλλά μόνο και μόνο οι επιφυλάξεις πολλών παικτών προκαλούν ρωγμές στο κέλυφος.

Βάσανα που ‘χει η αγάπη, λέμε, αλλά και η προσδόκιμη επανεκκίνηση του ΝΒΑ δεν πάει πίσω…

Εχει κι αυτή τα μεγάλα βάσανά της, καθόσον η υπόθεση μοιάζει με σκωτσέζικο ντουζ: κρύο, ζεστό, κρύο και πάει λέγοντας μέχρι να φανεί πού θα κάτσει η μπίλια!

Αρχής γενομένης από τις 30 Ιουλίου και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου το παγκόσμιο μπάσκετ θα στροβιλίζεται στους ρυθμούς του Γιάννη, του ΛεΜπρόν, του Λέοναρντ, του Τέιτουμ, του Χάρντεν και των υπολοίπων σούπερ σταρ, μηδέ ενός απρόσκλητου εισβολέα…

Του Covid-19 με τ’ όνομα!

Η λίγκα, οι (22 από τις 30) ομάδες και όλος ο συρφετός ετοιμάζονται πυρετωδώς και μετρούν αντιστρόφως ενόψει του τζάμπολ στο Ορλάντο αλλά την ίδια στιγμή τους ζώνουν όλους τα φίδια: η πανδημία παρουσιάζει έξαρση στην Αμερική, η (οικοδέσποινα) Φλόριντα είναι η πρώτη σε κρούσματα πολιτεία και κάμποσοι παίκτες είτε ανιχνεύθηκαν θετικοί, είτε νοσούν και είναι ασυμπτωματικοί, είτε δηλώνουν ότι δεν θα αγωνισθούν…

Οι ιθύνοντες για να νιώθουν εντάξει με τη… συνείδησή τους ανήγγειλαν ότι πιθανές απουσίες δεν θα επισύρουν τιμωρία, αλλά σε κάθε περίπτωση το σκηνικό είναι θολό και η ανησυχία μεγαλώνει.

Το ΝΒΑ υποστηρίζει ότι το περιβάλλον της «φούσκας» που δημιουργείται στην Disneyworld είναι ασφαλές, αλλά μόνο και μόνο οι επιφυλάξεις πολλών παικτών προκαλούν ρωγμές στο κέλυφος.

Προφανώς αυτό είναι ένα θέμα που ανησυχεί τους πάντες, είτε το λένε φόρα παρτίδα, είτε το έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους και ένας θεός και συνάμα ένας… ιός ξέρουν πώς θα εξελιχθεί η πρωτόγνωρη κατάσταση και ποιας διαχείρισης θα τύχει, εάν κι εφόσον συμβεί καμιά στραβή!

Προχθές ο Ανταμ Σίλβερ, επηρεασμένος κι ελόγου του από τη φασαρία, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, μηδέ αυτών της διακοπής και της ακύρωσης εξαιρουμένων. Η οικονομική χασούρα σε μια τέτοια απευκταία περίπτωση δεν είναι αμελητέα, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το ρίσκο τόσο εκείνων που το παίρνουν, όσο και αυτών οι οποίοι το υφίστανται…

Σαν να λέμε, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024