Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ε, δεν θα τον κάνουμε και νοματαίο

Ε, δεν θα τον κάνουμε και νοματαίο

Γιατί δεν απαντά το Μαξίμου στον Τσίπρα

Δεν ξέρω εάν το προσέξατε αλλά κάθε φορά που κάνει μια ανακοίνωση ή επίθεση στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας το Μέγαρο Μαξίμου δια του κυβερνητικού εκπροσώπου αποφεύγει να του απαντήσει. Οσες ερωτήσεις ή επιθέσεις κι αν κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το Μέγαρο Μαξίμου δεν πρόκειται να απαντήσει. Θα αφήνει τη ΝΔ, δηλαδή το κόμμα να απαντά.

Το τελευταίο διάστημα, μόνον μία φορά απάντησε στον κ. Τσίπρα ο κ. Πέτσας όταν ζήτησε την παραίτηση του Νίκου Παππά στην υπόθεση με τις ηχογραφήσεις με τον Μιωνή. Ηταν τότε που ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσε εάν γνώριζε για την ύπαρξη του παρακράτους: «Δεν θα τους κάνουμε νοματαίους απαντώντας στις επιθέσεις τους», μου εξήγησε κυβερνητικός παράγοντας, ο οποίος μάλιστα είπε ότι αυτή η στρατηγική έναντι του κ. Τσίπρα θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ασχολούμαστε με τη διακυβέρνηση της χώρας και θα κριθούμε από το έργο μας, μου είπε.

Οταν τον ρώτησα τι θα γίνει με την ερώτηση του κ. Τσίπρα για τη λίστα των επιχορηγήσεων των ΜΜΕ (για τον κορωνοϊό) μου απάντησε ότι ο Πρωθυπουργός προτίμησε να απαντήσει για την οικονομία στην κυρία Γεννηματά και ότι η λίστα αυτή, εν πάσει περιπτώσει, θα δοθεί στη δημοσιότητα ή την προσεχή Δευτέρα ή την Τρίτη. Απλώς πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι πληρωμές.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024