Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον : Στη μάχη κατά του κοροναϊού με σειρά στο YouTube

Έλτον Τζον : Στη μάχη κατά του κοροναϊού με σειρά στο YouTube

Ο Έλτον Τζον παρουσιάζει στο You Tube τη σειρά «Elton John: Classic Concert Series» για να βοηθήσει όσους πλήττονται από την πανδημία

Τα νέα για τους θαυμαστές του Έλτον Τζον είναι ευχάριστα, καθώς ο μουσικός πρόκειται να παρουσιάσει μια εβδομαδιαία σειρά αρχειακών συναυλιών, με τίτλο «Elton John: Classic Concert Series» με μερικές από τις πιο μνημειώδεις εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται την Παρασκευή με στόχο τη συλλογή πόρων, ώστε οι πάσχοντες από AIDS να έχουν την αναγκαία φροντίδα την περίοδο της πανδημίας του κοροναϊού.

Η οικονομική βοήθεια θα συγκεντρωθεί από το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για την COVID-19 του Ιδρύματος του Έλτον Τζον για τη Μάχη κατά του AIDS – Elton John AIDS Foundation COVID-19 Emergency Fund.

Η συναυλία «Live at Playhouse Theatre» στο Εδιμβούργο του 1976 θα είναι η πρώτη που θα προβληθεί.

Μετά το πρώτο επεισόδιο την Παρασκευή 3 Ιουλίου, μία νέα συναυλία διάρκειας δύο ωρών θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του θρυλικού τραγουδιστή, τραγουδοποιού κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα, για έξι εβδομάδες.

Ο Έλτον Τζον δήλωσε σχετικά:

«Το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για την COVID-19 του Ιδρύματός μου βοηθά τους εταίρους στην πρώτη γραμμή να προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν στην πανδημία και τις επιπτώσεις της στην πρόληψη και τη φροντίδα του HIV για τις πιο περιθωριοποιημένες κοινότητες».

«Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τα τεστ για HIV και τη φροντίδα των πασχόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαφορετικά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά για τα 37,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν με τον ιό HIV. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω αυτήν τη σειρά συναυλιών στο YouTube για να ωφεληθεί η δράση άμεσης αντιμετώπισης της COVID-19 του Ιδρύματός μου» τόνισε όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024