Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς : Ντροπή σε όσους δεν φορούν μάσκα

Τομ Χανκς : Ντροπή σε όσους δεν φορούν μάσκα

«Κάντε αυτό που σας αναλογεί, είναι η κοινή λογική», τόνισε ο Τομ Χανκς μιλώντας για τη μάχη κατά του κοροναϊού

Το δικό του ηχηρό μήνυμα για τη σημασία που έχει η χρήση μάσκας για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, έστειλε ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Τομ Χανκς επέκρινε όσους δεν κάνουν «αυτό που τους αναλογεί», στη μάχη κατά του κοροναϊού και ιδιαίτερα όσους δεν φορούν μάσκα.

«Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να φτάσουμε στο αύριο.

Να φοράμε μάσκα, οι κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας», ανέφερε ο ηθοποιός, στο πλαίσιο της προώθησης της επερχόμενης ταινίας του, «Greyhound», που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου.

«Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, που αν κάποιοι δεν μπορούν να εφαρμόσουν αυτά τα τρία πράγματα απλά σκέφτομαι «ντροπή σας»», ανέφερε ο Τομ Χανκς.

«Κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι τα στοιχειώδη. Αν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, δεν οδηγείτε υπερβολικά γρήγορα, χρησιμοποιείτε το φλας και αποφεύγετε να χτυπάτε πεζούς. Θεέ μου, είναι η κοινή λογική», τόνισε ακόμη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους διάσημους που είχαν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν το ζευγάρι που βρισκόταν στην Αυστραλία, διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό και μπήκε τελικά σε καραντίνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτή την περιπέτεια, λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι καλά και σημείωσε ότι είχαν συμπτώματα για 10 ημέρες, χωρίς να απειλείται η ζωή τους.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ανάρρωσαν πλήρως από τον κοροναϊό, ο Τομ Χανκς υπογράμμισε ότι συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα.

«Απομονωθήκαμε για να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον άλλον και από τότε εφαρμόζουμε την ίδια απομόνωση και την τήρηση αποστάσεων που ζητείται, οπότε είμαστε καλά», συμπλήρωσε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Τομ Χανκς δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που τόνισε την ανάγκη της χρήσης μάσκας, καθώς πρόσφατα και η Τζένιφερ Άνιστον, έστειλε το δικό της μήνυμα για τη χρήση μάσκας, μέσω Instagram σε μία ανάρτηση που έγινε αμέσως viral.

View this post on Instagram

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But don’t you feel that it’s worse that businesses are shutting down… jobs are being lost… health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we aren’t doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this 🥰 BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their “rights being taken away” by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples’ lives. And it really shouldn’t be a debate 🙏🏼 ⠀ ⠀ If you care about human life, please… just #wearadamnmask 😷 and encourage those around you to do the same ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024