
Απαγωγή 10χρονης: Μήνυση κατά της «κοκκινομάλλας» κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της
Ο πρώην σύζυγός της «κοκκινομάλλας», η οποία κατηγορείται για της απαγωγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.
Έγκληση κατά της 33χρονης κοκκινομάλλας υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην σύζυγός της «κοκκινομάλλας», η οποία κατηγορείται για της αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προστατέψει την ανήλικη κόρη τους.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Grtimes, ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
«Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς, ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται, μεταξύ άλλων, στην έγκληση.
«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο», αναφέρεται επίσης στην έγκληση.
Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της 33χρονης, Χαράλαμπος Αποστολίδης:
- Συνταγή: Πασχαλινά κουλουράκια
- Από τη Ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ του Τραμπ: Γιατί πάνω από 1 εκατ. Ευρωπαίοι δικηγόροι βλέπουν να κινδυνεύουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους
- Βρετανία: Αστυνομικοί παράτησαν σακίδιο με όπλα έξω από την κατοικία του δημάρχου του Λονδίνου
- Ο γόρδιος δεσμός του «Εξοικονομώ» για τις πολυκατοικίες
- Οκτώ λόγοι για να βάλεις το τρέξιμο στη ζωή σου
- Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα με βροχές – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες




