Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα πόλο των Ερυθρόλευκων κατέκτησε για 34η φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Ελλάδας, καθώς με τη νίκη της με 20-6 επί του Εθνικού, «κλείδωσε» και μαθηματικά τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο της!

Ποιος θα τον σταματήσει! Ο αυτοκράτορας του Πόλο Ανδρών, ο Ολυμπιακός, κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο, καθώς με τη νίκη του επί του Εθνικού με 20-6 επί του Εθνικού, σήκωσε το 34ο πρωτάθλημα την ιστορίας του.

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούσαν έναν βαθμό στα εναπομείναντα τρία ματς για να κλειδώσουν και μαθηματικό τον τίτλο, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, να μην συναντούν καμία απολύτως αντίσταση στο Καπαγιέρωφ και να κατακτούν τον 8ο συνεχόμενο τίτλο τους.

Μετά και νίκη επί του συμπολίτη Εθνικού η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεπέρασε σε συνεχείς κατακτήσεις το ρεκόρ της αντίστοιχης ομάδας της περιόδου 1999-2005. Αυτό ήταν το 18ο νταμπλ των Πειραιωτών καθώς τον Φεβρουάριο στη Χίο και το Κύπελλο Ελλάδος και έβδομο τα 8 τελευταία χρόνια!

O Ολυμπιακός πλέον έχει άλλα δυο παιχνίδια, το Σάββατο εντός έδρας με τον Πανιώνιο και την Τετάρτη εκτός έδρας με την Γλυφάδα, τα οποία είναι ήδη διαδικαστικού χαρακτήρα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024