Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μουράτογλου: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κατακτήσει Grand Slam»

Μουράτογλου: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κατακτήσει Grand Slam»

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ελληνας τενίστας θα καταφέρει να κατακτήσει τίτλο Grand Slam.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Πάτρικ Μουράτογλου. Ο προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς αποθέωσε τον συμπατριώτη μας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «Τσιτσιφάστ» έχει την ποιότητα για να κατακτήσει γκραντ σλαμ.

«Πιστεύω πως μπορεί να κάνει το breakthrough οποιαδήποτε στιγμή. Όπως είπατε, έχει κερδίσει ήδη το ATP Finals και έχει παίξει στα ημιτελικά του Australian Open.

Έχει κερδίσει όλους τους κορυφαίους παίκτες τουλάχιστον από μια φορά, έχει κερδίσει τον Nadal στο χώμα στη Μαδρίτη, έχει κερδίσει τον Djokovic σε Masters 1000 και τον Federer σε Grand Slam. Οπότε δεν είναι μακριά.

Από την άλλη μεριά όμως, το να κερδίσεις ένα Grand Slam σήμερα, ενάντια στους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε ολόκληρη την ιστορία του τένις», είπε αρχικά ο Μουράτογλου

Και πρόσθεσε: «Όταν έχασε από τον Rafa στα ημιτελικά του Australian Open, είχε κερδίσει ήδη τον Roger και για να κερδίσει το τουρνουά θα έπρεπε να κερδίσει τους Rafa και Novak.

Πόσο δύσκολο είναι αυτό; Είναι απίστευτο. Αλλά είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα τα καταφέρει επειδή το θέλει πάρα πολύ και έχει και τις δυνατότητες για να το κάνει. Οπότε θα συμβεί».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024