Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Fake news από την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak και επίθεση στον Στεφανή

Fake news από την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak και επίθεση στον Στεφανή

Η εφημερίδα δημοσιεύει fake news για τις Ένοπλες Δυνάμεις -όπως ότι δήθεν αναβλήθηκε σειρά κατάταξης επειδή δεν υπήρχαν… στολές και όπλα για τους νεοσύλλεκτους.

Fake news για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και επίθεση σε βάρος του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, περιλαμβάνει δημοσίευμα της τουρκικής, φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak, καταδεικνύοντας την  ενόχληση της τουρκικής ηγεσίας για το γεγονός ότι η τακτική των προκλήσεων δεν έχει τα προσδοκώμενα για αυτή αποτελέσματα, αντίθετα οδηγεί στη διεθνή απομόνωσή της.

Η εφημερίδα δημοσιεύει fake news για τις Ένοπλες Δυνάμεις -όπως ότι δήθεν αναβλήθηκε σειρά κατάταξης επειδή δεν υπήρχαν… στολές και όπλα για τους νεοσύλλεκτους.

Παράλληλα αναφέρεται με μειωτικούς χαρακτηρισμούς σε πρόσφατη συνέντευξη του Αλκιβιάδη Στεφανή, την οποία η εφημερίδα χαρακτηρίζει «κωμικοτραγική».

Το δημοσίευμα

Ειδικότερα η Yeni Safak αναφέρει: «Μια κωμικοτραγική δήλωση ήρθε από την Ελλάδα, όπου η κατάταξη των νεοσυλλέκτων σταμάτησε επειδή δεν υπήρχαν αρκετές στολές. Ο Έλληνας υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είπε ότι δεν εξετάζει τις προθέσεις της Τουρκίας, αλλά τη δυνατότητα. «Έχουμε τη λύση για κάθε σενάριο των αντιπάλων μας. Η μαχητική δύναμη της Ελλάδας είναι εξαιρετική», είπε.

Αναφέρει ακόμη η Yeni Safak: «Σημειώνοντας ότι η Ελλάδα έχει κόκκινες γραμμές αναφορικά με την κυριαρχία της, ο κ. Στεφανής συνέχισε: «Εκτιμούμε και εξετάζουμε τα πάντα. Το υπουργείο ακούει και παρακολουθεί τι γίνεται καθημερινά. Κάποιοι λένε ότι το Καστελόριζο δεν είναι Αιγαίο. Εμείς εκεί καθημερινά εξετάζουμε τις δράσεις μας. Διασφαλίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το δείξαμε στον Έβρο και στη συνέχεια οι Ευρωπαίοι ήρθαν στο πλευρό μας. Οι πολιτικοί μπορεί να έχουν διαφορετικές γνώμες, αλλά εμείς κάνουμε τη δουλειά μας».

Το άρθρο κλείνει με την αναστάτωση που σύμφωνα με τη Yeni Safak, προκλήθηκε στην  Ελλάδα επειδή «αναβλήθηκε σειρά κατάταξης επειδή δεν υπήρχαν στολές και όπλα για τους νεοσύλλεκτους».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024