Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης (30/6) η Χριστίνα Μπόμπα έχοντας κοντά της τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη αλλά και αγαπημένους της φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα η οποία έκλεισε τα 32 της χρόνια, απόλαυσε την ημέρα αυτή με ένα πάρτι σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας.

Στο λαμπερό πάρτι το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου, η κολλητές φίλες της Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωστάρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Τζων Καγιούλης και πολλοί ακόμη.

Συγκινημένη η Χριστίνα Μπόμπα έσβησε τα κεράκια της τεράστιας εντυπωσιακής της τούρτας, την οποία κρατούσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! #birthdaygirl #happybirthday», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι τρυφερές ευχές του Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε τις ευχές των αγαπημένων της προσώπων και ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να της πουν “χρόνια πολλά” δημόσια ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε λοιπόν, μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φιλάει τρυφερά την γυναίκα της ζωής του στο μέτωπο και έγραψε: “Happy birthday στον έρωτα της ζωής μου! Το μόνο που θέλω είναι να περάσω τα επόμενα 100 γενέθλια δίπλα σου…”.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης για να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στην Χριστίνα Μπόμπα:

Γράψτε το σχόλιό σας